Д-р Камелия Славчева, изпълнителен директор на Фондация „Надежда за малките“ и горд член на BNI Про, заедно с Инър Уийл Клуб София Ви канят да се включите в уникално онлайн благотворително събитие „Месец на детето“, подкрепено от най-прозрачната благотворителна платформа – Helpkarma. Кампанията е организирана по повод 1 юни и 10 години от откриването на първата „Малка къща“, където всяко дете получава цялата любов и грижи, които да го накарат да се почувства „у дома“.

Качете клипове на Вашето талантливо дете – “live” или предварително записани на страницата на събитието! Споделяйте клипа и канете повече хора да го харесат и да дойдат на страницата. Нека направим едно уникално едномесечно събитие наситено с песни, танци, инструментални изпълнения, картини, handmade неща, спортни умения и всичко свързано с таланта на децата!

  • Заснетите от вас клипове може да качите ТУК.
  • Дарение през платформата Helpkarma може да направите ТУК или през сайта на фондация „Надежда за малките“

С изпълнението си Вашето дете ще помогне да популяризираме каузата на Фондация “Надежда за малките”, които настаняват изоставените бебета още от родилния дом и се грижат за тях в една любяща, истинска семейна среда!

Благодарим ви!
Нека заедно създадем един по-добър свят за децата ни!

Author

Напиши коментар