Полина Тоскова

Полина Тоскова, регионален мениджър на myPOS за България и член на BNI Capital, представя новото решение от Mastercard и myPOS, което предоставя на малките бизнеси нов начин да продават своите продукти и услуги – чрез виртуалния пазар VibeMarket!

VibeMarket гарантира лесни поръчки, моментални плащания и директна връзка с крайните клиенти – изцяло във Viber. Решението е създадено за българския пазар и не изисква никакви начални или допълнителни инвестиции от страна на бизнесите.

Българските търговци могат да се включат във VibeMarket, следвайки следните стъпки:

  1. Да станат myPOS търговец. Нужна е регистрация в  myPOS платформата и създаване на безплатна IBAN сметка с безплатна Mastercard бизнес карта. Посетете mypos.eu/bg/vibemarket.
  2. Да създадат своя Viber общност. Създаване на „Нова общност“ през мобилното приложение на Viber за постигане на откриваемост сред милионите потребители на приложението в България.
  3. Да започнат да продават онлайн. Като myPOS търговци с верифицирана Viber общност, потребителите са вече част от VibeMarket. Приемат плащания онлайн с myPOS и получават парите си незабавно. Посетете vb.me/VibeMarket

VibeMarket отвори врати тази седмица и вече приема първите търговци.

За допълнителна информация: Полина Тоскова.

Напиши коментар