Планирахте ли датата на следващото си разширено представяне? Ако все още не сте, побързайте! Ако все още се колебаете, ви даваме поне 3 причини да не отлагате повече:

  1. Ще разполагате с 5 – 10 минути време, в които да представите бизнеса си, постиженията си, клиентски истории, да затвърдите имиджа си на надежден професионалист и да обучите дружеството как да ви дава препоръки.
  2. Платените участия за 10-минутно представяне на бизнеса започват от 500 лв. и в повечето случаи аудиторията не е на вълна за предоставяне на препоръки. За разлика от аудиторията в BNI.
  3. Има десетки примери за разширени представяни, попаднали в десетката.

Днес ви представяме три от тях:

Камелия Славчева, Фондация „Надежда за малките“, BNI Про

Камелия Славчева

„След мое разширено представяне през 2018 г., гост на дружеството  ме свърза с VM Ware. Служителите им направиха щедри дарения и продължават да ни подкрепят и до днес. Свърза ме и с МОЛ България, които ни предоставиха благотворителен щанд по Коледа през 2018 и 2019 г. Вече почти две години поддържаме контакта и Михаил се превърна в един от нашите ангели.”

Камен Кънчев, Дигитална агенция „Алмеро“, BNI Партньори

Камен Кънчев


„През юли миналата година, гости на седмичната ни среща бяха представители на водеща верига салони за красота. Впечатлени от разширеното ни представяне, след срещата подписахме годишен договор за дигитални услуги.”

Маргарита Темелкова, Студио за интериорен дизайн „hoUSE OF FUN”, BNI Innovative Ideas

Маргарита Темелкова


„Благодаря на Рая Милова, от моето дружество, че беше изпратила свой заместник в седмицата на разширеното ни представяне! Нейната съдружничка бе толкова впечатлена, че ни възложи проект за дизайн на апартамента си.”

Вярвате, че и вашата история си струва да бъде споделена в блога и бюлетина на BNI България? Изпратете ни я на office@bni.bg и ще го направим.

Author

Напиши коментар