Преди 9 месеца, по време на дълъг полет до Индия, се ражда идеята за дружество, фокусирано върху обслужването на индустрията. Връщайки се на родна земя, Гена Събева и Елина Христова веднага започват работа по създаването му и благодарение на богатия си бизнес опит и отдадеността към проекта, той бързо набира скорост. Дори сблъсъкът с „голямата пауза“ през март не спира мотивацията на лидерите от BNI Индустрия. Само за 9 срещи в онлайн среда, те удвояват броя си и достигат 29 основатели.

На 28 юли над 130 гости и бизнес лидери отпразнуваха заедно откриването на BNI Индустрия. То бе специално, защото бе и първото онлайн откриване на дружество в BNI България. Почетен гост на събитието бе един от регионалните директори на BNI Литва – Далия Паулаускиене.

Лидерският екип представи амбициозни цели за периода на мандата си: 6.5 млн. лв. бизнес, 700+ препоръки и минимум +10 нови бизнес лидери. Свободните области в дружеството, които най-добре биха го допълнили на първо време са:

  1. Строителство.
  2. Охрана.
  3. Обучения.
  4. Бизнес софтуер.
  5. Куриерска фирма.

Тенденцията е те бързо да бъдат заети, тъй като цели 82% от анкетираните посетители дадоха положителен отговор на въпроса „Имате ли интерес да се присъедините към BNI Индустрия“.

„В химията еднакви елементи, подредени в различни формули, дават различни резултати. Така е и в BNI дружествата. Уверена съм, че формулата на BNI Индустрия е печеливша и на дружеството предстоят много успехи.“, завърши срещата директор-консултанта на дружеството, Гена Събева.

Author

Напиши коментар