Глобалната конференция на BNI е най-мащабното и вълнуващо събитие в организацията, което се провежда веднъж в годината и събира стотици бизнес лидери от цял свят. 2020 година е изненадваща и различна, затова и конференцията обещава да бъде по-запомняща се от всякога. За първи път тя ще бъде изцяло онлайн, което дава редица предимства:

  • Не е нужно да пътувате – спестявате време и средства
  • Можете да участвате навсякъде, по всяко време
  • Разнообразна програма от събития, от които да изберете най-полезните за вас
  • Международни лични срещи – сега е по-лесно от всякога
  • Повече участници и говорители от всякога

Датите остават същите: 11-14 ноември 2020 г. Регистрациите ще бъдат отворени на 17 август – очаквайте повече подробности скоро!

Важно! Регистрациите и плащанията на заявилите участие за Световната конференция в Маями 2020 г. автоматично са прехвърлени за 2021 г. Мястото не се променя – Маями, Флорида, хотел Hyatt Regency, датите са 6-9 октомври 2021 г.

Ако желаете да канселирате регистрацията си, нужно е да изпратите своята заявка за промяна, използвайки ТОЗИ линк до 14 август 2020 г. След този срок, промени няма да бъдат възможни.

За повече информация или при нужда от съдействие, можете да се обърнете към екипа на Националния офис на office@bni.bg или към Глобалния екип на events@bni.com.

Author

Напиши коментар