Значка, бадж, визитник, химикалка – това е съдържанието на един комплект за нови членове в BNI. Замисляли ли сте се защо точно това получават новоприсъединилите се към организацията? Точно така, това са символите на принадлежност към общността. Те са важни по време на среща, но могат да ви бъдат полезни и извън нея, превръщайки се в предпоставка за редица въпроси: „Защо носиш това?“, „Какво означава това?“. Значките, визитниците и баджовете са чудесни инструменти, с които да предизвикаме интерес към BNI и да донесем препоръки за дружеството си. През последните месеци, обаче, те понасъбраха прах. За щастие, има достатъчно други начини да изразите своята принадлежност.

Логото Proud BNI Member (Горд член на BNI) може да бъде поставяно навсякъде в дигиталния свят, а ние ви даваме няколко добри идеи къде да го използвате, за да привлечете повече внимание към бизнеса и дружеството си:

  1. Вашият имейл подпис – той обикновено съдържа най-важната информация за вас и бизнеса ви: телефон, уебсайт, лого. Тези елементи се визуализират всеки път, щом обменяте комуникация. Добавяйки логото в подписа си, то става част от представянето ви и „посява семенцето“ на любопитството у вашите бизнес партньори. От тук произлизат повече посетители – повече препоръки – повече бизнес.
  2. Вашият уебсайт – по отношение на дигиталния маркетинг, гледайте на сайта си като на „дома на вашия бизнес“ – всички пътища водят към него. Там се съдържа цялата информация за бизнеса ви, вашите проекти, продукти, услуги, контакти, отзиви от клиенти. Ако все още нямате секция с партньорства, можете да поставите добро начало с BNI.
  3. Социални мрежи – в днешно време, ако бизнесът ви няма добро присъствие в социалните мрежи, на практика той не съществува. BNI може да бъде част от вашата успешна дигитална стратегия. Като част от международна организация, вие още веднъж доказвате професионализма си и печелите доверието на вашите бизнес партньори.
  4. Рекламни материали – видеа, брошури, визитки – изборът е ваш. Ползите в лицето на повече препоръки и повече бизнес за вас и дружеството ви, няма да закъснеят.
  5. Вашите срещи – да, точно така. Макар и онлайн, бизнес срещите продължават да се случват и щом не можете да покажете значката или визитника си, то логото „Горд член“ е чудесен вариант. Поставете го върху виртуалния си тапет в Zoom или друга платформа за срещи редом до вашето лого и не се съмнявайте, че ще предизвикате интерес.

В крайна сметка, всичко започва от тук. Усещате ползите от участието си в BNI само когато истински вярвате в ценностите и мисията на организацията, само когато сте настроили ума си на вълна „Даващите печелят“.

Логото можете да изтеглите от тук.

Author

Напиши коментар