С началото на есента и новия бизнес сезон отбелязваме тримата бизнес лидери, които допринесоха за BNI общността с най-много препоръки, поканени посетители и благодарности за сключени сделки през месец септември.

Най-голяма сума на благодарност, получена по негова препоръка: Георги Мишев, застрахователен консултант, BNI Innovative Ideas – 105 505 лв.

Георги Мишев

Георги Мишев е горд член на BNI Innovative Ideas и застрахователен консултант от 2010 година, фокусиран върху животозастраховането и медицинското застраховане. Определя се като оптимист, който силно вярва, че няма невъзможни неща. Обича да си поставя големи цели и да мисли мащабно.

„Твърдо вярвам в принципите и ценностите, които са в основата на BNI. Бизнес на базата на препоръки е идея, която е застъпена и в дългосрочната ми визия. Моментът, в който я припознах в BNI, беше моментът, в който реших да се включа в организацията.

Фундаментална част от бизнеса ми са принципите, на които лежи всяко едно дългосрочно взаимоотношение – доверие, отдаденост, коректност. Част от правилата, които  следвам безусловно, за да давам бизнес на моите колеги, са: правилна настройка, активно слушане, водене на записки, проследяване.

Най-много поканени посетители: Илия Събев, Събеви Груп, BNI Индустрия – 28

Илия Събев

Илия Събев е строителен инженер и собственик на Събеви груп, част от BNI Индустрия. Компанията му се занимава с индустриален инжинеринг – строителство и проектиране, управление на индустриални обекти и съоръжения. Фирмата има над 30 години опит в областта си, а портфолиото им включва различни видове съоръжения (мостове, тунели, укрепване на свлачища и насипи); обществени сгради (ЖП гари, магазини, офиси), жилищни и индустриални сгради.

Илия е деен и търсещ човек. Както съпругата му Гена обича да казва за него – енциклопедия от знания по теми като: конструкции, терени, отопление, иновативни фасади, възобновяеми източници и всичко необходимо за една съвременна и модерна сграда. Двамата заедно са партньори както в живота, така и в бизнеса и екипната им работа се пренася и в BNI Индустрия, където Илия развива бизнеса като член на дружеството, а Гена развива дружеството като негов Директор-консултант. Двамата обединяват усилия и в поканите на посетители, защото искрено вярват, че те са най-добрият стимулант за една среща и най-големият източник на нов бизнес. Съветите на Гена по темата, четете тук.

Най-много дадени препоръки: Николай Устамитев, Моите пари консулт, BNI Партньори – 24

Николай Устамитев

Николай Устамитев е член на BNI-Партньори, първото BNI дружество в България от април 2017 година. Никога до сега не е пропускал да бъде част поне от разширения лидерски екип на дружеството, като в момента заема позицията координатор образование. Николай е част от екипа на Моите пари консулт и личен финансов консултант.

„Участието ми в BNI е едно пътуване. То започна като посещение на социален клуб, в който намирах позитивни и успели хора. Трябваше ми време да проумея, че това е бизнес организация, която променя начина на правене на бизнес. А новите приятелства и познанства могат да добавят стойност. И понеже обожавам Коледа, се почувствах в една непрекъсната Коледа, където смисълът беше не в получаването, а в даването. И така неусетно препоръките станаха приоритет и естествен стремеж към това даване.“

Author

Напиши коментар