В разгара си е сезонът на международните конференции, а дейните бизнес лидери на BNI България не пропускат да грабнат всяка възможност. На 16 октомври BNI ОАЕ и страните от Персийския залив проведоха ежегодната си BNI конференция, където любезно приветстваха 17 страни, всяка от тях със свой обособен щанд.

Виртуалният щанд на BNI България бе пъстър и интригуващ и сред най-посещаваните благодарение на атрактивните ни бизнес лидери от разнообразни области – Александър Жипонов, Здравко Донков, Милена Добрева, Сотир Рангелов, Таня Коларова. З0-те минути „ефирно“ време не бяха достатъчни за въпросите, които посетителите на щанда имаха към участниците ни. Интерактивният формат на конференцията, за щастие, предостави редица възможности за осъществяване на контакт – лични срещи, чат в реално време, щандове на други държави и дружества.

Отзивите на мотивираните ни участници са повече от положителни:

  • „Вече имам 5 контакта, с които ще се свържа. Участието на България беше най-доброто и залата ни най-пълна.“
  • „Беше чудесно и интерактивно. Преди това бях в друга стая и нямаше толкова въпроси.“
  • „Много благодаря за възможността, вече имам уговорени срещи.“
  • „Получих шанс за контакт с хора от страни в Близкия изток, на които мога спокойно да се доверя, тъй като са проверени и са част от BNI мрежата.“

Все още ни предстои най-мащабната онлайн конференция в 35-годишната история на BNI – Международната онлайн конференция 2020 (11-14 ноември). Регистрираните са вече почти 6000 устремени хора на бизнеса от цял свят – представете си морето от възможности! Освен с вдъхновяващи говорители, начело с експерта по лидерство Джон Максуел, събитието впечатлява с интуитивен интерфейс, обучения в реално време и многообразие от канали за комуникация. Регистрациите са отворени до края на октомври.

Author

Напиши коментар