Традиционната ни класация, в която отбелязваме тримата бизнес лидери, допринесли за BNI общността с най-много препоръки, поканени посетители и благодарности за сключени сделки през месец октомври, е тук!

Най-много дадени препоръки: Николай УстамитевМоите пари консултBNI Партньори – 21

Николай Устамитев

Николай Устамитев е член на BNI Партньори, първото BNI дружество в България, от април 2017 година. Част е от Моите пари консулт и личен финансов консултант с фокус върху личните финанси на физически лица и семейства, като им помага да живеят пълноценно и щастливо? Николай често се нарича и семеен финансов терапевт или GP по финансово здраве. Той има опита и призванието в тази сфера, като завършва Института за дипломирани финансови консултанти – очевидно лекарят е нужно да е квалифициран.

„Изненадан съм приятно, че за втори пореден месец съм бизнес лидерът с най-много дадени препоръки. Разбира се, че това не е състезание, но очевидно е как се отплащат усилията, усилията да идваш с пълни ръце на срещите на дружеството. Може би ще бъде интересно как го постигам. Ами просто е – със 100% участие. Когато съм решил да посетя срещата, аз наистина съм там. Целия. Винаги съм в бизнес обстановка в моя офис и пред мен има всичко необходимо, за да бъда проактивен – лист, химикал и две устройства за връзка, ако нещо се случи с едното. Слушам внимателно и предварително съм се настроил, че днес ще направя поне две препоръки. И ако не успея веднага да го направя, го правя в двата часа, които съм си определил за това – един час в понеделник и един час в четвъртък. Така времето ми е организирано и съм фокусиран. А фокусът прави чудеса!“

Най-много поканени посетители: Огняна Йорданова, Сметка БГ, BNI Приста – 17

Огняна Йорданова

„Казвам се Огняна Йорданова, управител и собственик на счетоводна къща Сметка БГ ЕООД. Със счетоводство се занимавам повече от 17 години, а като собственик и управител на счетоводна къща – над 12 години.

Аз съм един от основателите на първото дружество извън София – BNI Приста. Няма да забравя – на първата ни съвместна среща бяхме няколко човека, сега вече сме общност. Още преди това, когато се запознах с Надин Ванева, усетих със сърцето си, че това е моят свят. От тогава мина време, нашето дружество направи своите милиони, а ние, неговите членове, не спираме да го развиваме. Щастлива съм да съм заобиколена от толкова топли и готини хора. Истински бизнес лидери. Гордея се, че съм част от BNI и не спирам да споделям това със света. Когато мой близък или познат прояви интерес, е добре дошъл на наша седмична среща.“

Най-голяма сума на благодарност, получена по негова препоръка: Стефан Върбанов, Мебекс, BNI Растеж Пловдив  – 88 709 лв.

Стефан Върбанов

“Казвам се Стефан Върбанов и съм управител на фирма „Мебекс“. Бизнесът ми е свързан с търговия на мебели за дома, хотели, ресторанти. Наши клиенти са вериги магазини в Европа, онлайн търговци, собственици на хотели и ресторанти, архитекти и дизайнери на мебели и вътрешен интериор. От 1994 година сме на пазара, работим с над 20 фабрики в България и съседните държави.

Близките ми ме определят като супер активен и организиран човек. Занимавам се винаги с няколко проекта едновременно. Обичам спорта, бивш плувец и ватерполист, все още активно спортувам. Семейството и приятелите ми са на първо място.

В BNI членувам от октомври тази година като един от основателите на BNI Растеж Пловдив. Присъединих се по препоръка на мой приятел – член на организацията в Англия. Два пъти посетих дружеството му и бях възхитен от новите хоризонти, които се откриха пред мен. В BNI харесвам общата споделена ценностна култура на правене на бизнес. Харесвам и новите контакти, до които нямаше да мога да достигна без BNI.”

Author

Напиши коментар