Джо Харт е изпълнителен директор на Дейл Карнеги Трейнинг – световен лидер в професионалното развитие, подобряване на представянето, обучението на лидери и изграждането на взаимоотношения. Както при милиони други хора, програмата на Дейл Карнеги оказва дълбоко влияние върху живота на Джо и той приема за своя мисия да помага на хора и бизнеси да разгръщат пълния си потенциал. Вижте какво разкри той на Международната BNI конференция и какви безценни съвети сподели с BNI общността:

Джо Харт е привърженик на идеята, че безпрецедентните ситуации създават безпрецедентни възможности, въпросът е в това да успеем да ги видим.

Според проучване на McKinsey & Company от октомври тази година, между 70 и 80% от бизнесите с B2B модел вече предпочитат взаимоотношенията от разстояние и дигиталното самообслужване, а почти 90% от компаниите, участвали в проучването, очакват новата дигитална реалност да продължи повече от 12 месеца и да създаде нови бизнес модели на пазара.

Джо смята, че за да прегърнем промяната и да открием новите възможности, трябва да имаме правилната настройка. „През април месец тази година ние от Дейл Карнеги си поставихме за цел не само да преминем през тази криза, но и да осъществим растеж по време на кризата“, споделя Джо. Резултатът? За 4 месеца организацията подготвя и обучава над 1000 свои лектори по целия свят, които в момента провеждат повече от 70 интерактивни обучителни програми с различна насоченост, изцяло в онлайн среда.

Author

Напиши коментар