Вероника Илиева

Вероника Илиева е горд член на BNI Партньори, Директор-консултант по развитие на BNI Диамант и един от носителите на престижните отличия Givers Gain® – Даващите печелят® и Златен клуб, които бяха връчени по време на тържественото отбелязване на 5-ата годишнина на най-позитивната и динамична бизнес общност в България. Вижте какво сподели тя с нас след събитието: 

“Благодаря Ви от сърце за това изключително мило признание, за тази силна позитивна емоция, приятна изненада и вълшебно изживяване! Развълнувах се до сълзи!  

За мен е чест да бъда част от общността на BNI България, горда съм, че съм член на BNI Партньори, щастлива съм, че имам шанса да познавам голяма част от прекрасните колеги от другите BNI дружества в България и нямам търпение да се запозная с останалите! Благодарна съм, че съдбата ме срещна със стойностните бизнес лидери от състава на BNI Диамант!

BNI е стабилен фундамент в живота ми, изградените топли и приятелски отношения и доверието помежду ни ми дават огромна подкрепа, смисъл, удовлетворение, вдъхновение, сила и кураж да продължа напред, по-уверена от всякога, с устрем и мощна енергия, рамо до рамо с вас, напред и нагоре към нови хоризонти, предизвикателства, знание и опит, личностно надграждане и бизнес успехи.

BNI определено не е спринт, BNI е маратон – начин на живот и категорично най-добрият начин за правене на бизнес!  

Честит рожден ден, BNI Партньори! Честит рожден ден, BNI България!“

Author

Напиши коментар