Традиционната ни класация, в която отбелязваме тримата бизнес лидери, допринесли за BNI общността с най-много препоръки, поканени посетители и благодарности за сключени сделки през месец ноември, е тук!

Най-много поканени посетители: Борислава Киркова, Екватор Фуудс, BNI Индустрия – 18

Борислава Киркова

„Аз съм съсобственик и партньор „Маркетинг и ключови клиенти“ в Office-Friends.com с основна дейност внос и дистрибуция на кафе и чай от Италия, Германия и Виетнам. Основен фокус за нас са биоразградимите и рециклируеми продукти, заместители на пластмасовите капсули. Ние сме и ексклузивни представители за Източна Европа на производител номер едно на кафе във Виетнам – Trung Nguyên и на немския чай Eilles. Занимавам се с продажби и маркетинг повече от 20 години, а специално с кафе – от близо 7. Аз съм един от основателите на BNI Индустрия – първото дружество в България, създадено изцяло в онлайн среда.

За себе си мога да кажа, че обичам високите скорости, бързите обороти, компютърните игри и ескейп стаите. Обожавам да пътувам и да срещам нови хора. Следя развитието на организацията още от самото ѝ начало преди 5 години, но едва сега мога да отделя необходимото време, за да участвам пълноценно в нея. Вярвам, че ценностите на BNI са печеливши в изграждането на работещи партньорства и доверие. В това се крие и тайната на повечето поканени от мен гости: когато вярваш в системата и хората, това може да бъде само добавена стойност за гостите, както и те със своите контакти. Никога не знаеш кой кого познава и с кого може да те свърже. А не е ли това най-важното в една нетуъркинг организация?!“

Най-голяма сума на благодарност, получена по нейна препоръка: Емилия Пенова,Скин Дизайн, BNI Доверие – 248 000 лв.

Емилия Пенова

„Казвам се Емилия Пенова и съм собственик на козметичен център Skin Design. Както подсказва името, ние моделираме човешката кожа и тяло, като използваме иновативни, индивидуални и безопасни методи. В основата на философията ни е холистичният подход към здравето, красотата и младостта.

Приятелите ми ме описват като човек, на когото може да се разчита (макар и понякога да закъснява за среща), а аз самата се описвам като човек, гледащ на живота с ирония. Моят девиз е „Не се отказвам, когато ми е трудно“. Всъщност, аз просто не знам как да се отказвам.

С козметика и специализирани козметични продукти се занимавам от 15 години, а в ΒΝΙ съм от 4 години, само 1 месец, след като отворих собствен козметичен център. Запознах се с дейността на BNI Доверие още преди неговото основаване след като посетих една среща на бъдещите му членове, когато си казах „Това е най-добрият университет!“ Тук се запознах с много вдъхновяващи хора, с някои от които станахме и приятели след това.“

Най-много дадени препоръки: Ивайло Гаджемов,Охрана на труда, BNI Лидер – 16

Ивайло Гаджемов

„От 2003 година работя в областта на осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд. Освен останалите служители, съпругата ми и три от децата ми са моята опора в бизнеса. „Център по охрана на труда“ ООД е създадена  с концепцията: „Работодателят да намери на едно място всичко, което е необходимо за осигуряване на ЗБУТ“. Поетапно увеличавахме знанието, опита и предлаганите от нас услуги. Сега, освен обслужване от Служба по трудова медицина, изготвяме частично или цялостно необходимата за представяне пред институциите документация, извършваме вътрешен контрол от името на работодателя, провеждаме обучения.

Наш клиент ме покани на срещата за учредяване на BNI Лидер в град Варна през септември 2018 година. Харесах идеята, защото същите принципи прилагаме в работата си. Затова, и заради положителната нагласа в организацията, включването ни в BNI Лидер не закъсня.

Най-много за даването на препоръки към членовете на BNI са ни помагали загрижеността към проблемите на клиенти и близки, желанието да им помогнем и оказваното ни доверие. В личен план е водещ интересът ми към изучаване ранната история на България.

Author

Напиши коментар