Традиционната ни класация, в която отбелязваме тримата бизнес лидери, допринесли за BNI общността с най-много препоръки, поканени посетители и благодарности за сключени сделки през месеца, е тук!

Най-много поканени посетители: Елеонора Иванова, Еллеа, управление на проекти, BNI Приста – 17

Елеонора Иванова

„Казвам се Елеонора Иванова, собственик и управител съм на консултантска компания за управление на проекти и бизнес развитие Еллеа ЕООД. 25-годишния си опит и натрупаната експертиза споделям с екипа и с клиентите си. Заедно с моите колеги работим за изграждането на два от трите ключови стълба на успеха на всяко ново бизнес начинание: пари (помагаме с осигуряване на финансиране) и пазари (помагаме за излаз на нови международни пазари). 

В личен план обичам да рисувам, да създавам красиви неща. Увличам се от психология, здравословно хранене, холистична медицина. Ужасно много обичам да пътувам с приятели до интересни места. 

В BNI съм от 2018 г., когато заедно с колеги и партньори от Русе учредихме BNI Приста. Оттогава BNI стана моята втора „бизнес“ любов, след Българо-румънска палата, с която съм свързана ежедневно вече 17 години. В BNI най-много ми допадат две неща или по-скоро синхронът, който постигаме между тях:  „редът“ и „духът“. Аз съм човек на ясните правила и честността в бизнеса; същевременно най-добре работя с хора, които не са просто клиенти, а и приятели. BNI ми дава точно това. В BNI се чувствам в свои води, общувам с хора, с които „говорим“ на един език. И гостите привличам със същото – каня ги да дойдат и да усетят сами духа на организацията, в съчетание с нейния бизнес прагматизъм. 

Най-много дадени препоръки: Илия Събев, Събеви Груп, BNI Индустрия – 19

Илия Събев

„Независимо от това какъв е вашия бизнес, препоръките могат да бъдат силен инструмент за развитие, повече разпознаваемост на вашия бранд и по-силно присъствие на пазара.

В нашата работа имаме широк кръг от партньори и за нас е ежедневие да даваме препоръки. В много случаи препоръките, давани на наши клиенти ни печелят още повече доверие от тяхна страна. По време на седмичните и личните срещи слушам внимателно какво се търси и правя всичко възможно, за да  съдействам. Ежедневно се събираме и се срещаме с много хора и винаги търсим с какво може да сме полезни за тях.

В една от седмичните срещи бяхме поканили за гост туристическа агенция, която в края на срещата продаде две пътувания до Шри Ланка, а след няколко месеца стана и член на дружеството BNI Капитал в София. Много често гости, които каним на срещите, стават членове именно защото разбират колко добра е структурата на BNI и как тя повишава ефективността на бизнеса. Преди 2 години пък ние в „Събеви Груп“ направихме една от най-големите си сделки. По препоръка на член от BNI Успех съдействахме на инвеститор за закупуване на терен и започнахме да изпълняваме последващото развитие на проекта. Моят съвет е: Слушайте добре другите и извлечете максимума от чутото! “ 

Най-голяма сума на благодарност, получена по нейна препоръка: Цветелина Маринова, АД “Дончев, Замфирова, Маринова”, BNI Успех – 101 734 лв.

Цветелина Маринова

„Аз съм Цветелина Маринова- адвокат от АД “Дончев, Замфирова,Маринова“. Адвокатското ни дружество е учредено през 2014 г. и благодарение на предишния международен опит на всеки един от адвокатите, бързо се утвърди като  доверен правен партньор на чуждестранния бизнес в България. Наши клиенти са и някои сериозни български компании в секторите високи технологии, образование, търговия, строителство и инвестиции.

Кантората ни е член на BNI Успех от самото му създаване, а аз лично се включих първо като заместник, а от Декември 2017 станах и  основен представител.

Обичам комуникацията с другите, харесва ми да изграждам трайни отношения с хора извън правото и юридическата практика. Учатието ни в BNI Успех ми дава чудесна възможност за развитие на разнообразни, трайни и позитивни взаимоотношения с много представители от бизнес живота в България и чужбина.

Основният принцип в работата ми в BNI е да следвам „Даващите печелят“ и рано или по-късно (както беше при мен) резултатите се получават. А „даването“ не го оценявам само като препоръка, а като постоянна мисъл за бизнесите от нашето дружество, като даване на време, енергия, взаимно плануване и грижа за още по- високи резултати за всички.

Author

Напиши коментар