Още през първата седмица на 2021-а година глобалната BNI общност стана свидетел на две паметни за организацията събития – откриването на най-голямото дружество в света, както и най-бързо създаденото BNI дружество в Залата на славата.

Диамантът е най-твърдото естествено вещество, най-добрият проводник на топлината и практически не се износва. Затова в BNI наричаме дружествата от 100+ бизнес лидери „диамантени“. На 6 януари тази година в Китай бе открито най-голямото „двойно диамането“ дружество в света – BNI Energy, обединяващо 249 целеустремени собственици на бизнес, споделящи общи ценности и вярвания.

Октриване на BNI Energy

Само ден след това станахме свидетели на нов световен рекорд: създаването на дружество от Залата на славата с 42 бизнес лидери в рамките на часове. BNI Thunder, Виетнам, направиха невъзможното и се превърнаха в най-голямото дружество, създадено и открито за един ден.

Създаване и откриване на BNI Thunder

Приветстваме BNI Energy и BNI Thunder, които поставиха изцяло нови стандарти и вдъхновиха хиляди бизнес лидери по света да преследват целите си и да продължават да растат заедно!

Author

Напиши коментар