Маргарита Темелкова

Маргарита Темелкова е собственик на студио за интериорен дизайн и архитектура „HOUSE OF FUN”, горд член на BNI Innovative Ideas от 2018 г. и президент на дружеството в настоящия мандат. Препоръка в BNI ѝ носи мечтан проект, който печели редица национални и международни награди за интериорен дизайн.

„За мен интериорния дизайн винаги е бил страст и никога не съм имала съмнения каква ще е моята професия. Още в училище си представях и мечтаех как правя кухни и обзавеждам домове. Започнах да работя активно в архитектурни фирми още в първата си година на образование в УАСГ. На 24 вече имах първия сключен договор с клиенти и основах моето студио „HOUSE OF FUN” . На 28, все още работейки сама в него, когато разбрах , че съм бременна , помислих че с кариерата и контактите ми е свършено.  8 години по –късно, е очевидно че съм сбъркала в преценката си. Сега  имам прекрасно семейство с две деца, успешна компания с екип от 5 човека и все пак намирам време за чаша вино с приятели и роднини. И най-важното е, че се още съм запазила огромната си страст към интериорния дизайн. Постоянството, желанието и енергията , с която работим по нашите проекти ни донесе статуетка от най-престижния конкурс в България „Сграда на годината“.  Мечтан клиент и задача за бутиков хотел, която стана възможна благодарение на разменена препоръка на BNI обучение от Нейко Нейков.

Той ме свърза с клиентите, с които си паснахме идеално и започнахме работа по пълен проект за обновяване на сграда паметник на културата. Една година по-късно хотелът вече беше факт и въпреки че стартира работа по-време на Covid-19 пандемия има много добри резултати и отзиви, включително и от известни личности като Соня Йончева, Силвия Кацарова и Миро . Професионалната оценка не закъсня и освен награда от „Сграда на годината“, получихме и отличие от европейския архитектурен конкурс – BIG SEE в категорията TOURISM DESIGN AWARD 2020.

Благодаря ти, BNI, за неограничените възможности , които ни предоставяш!“

Author

Напиши коментар