Кои са рекордьорите в категориите най-много препоръки, поканени посетители и благодарности за сключени сделки? Представяме ви топ 3 нетуъркинг лидери в BNI за първия месец на 2021-а!

Най-голяма сума на благодарност, получена по нейна препоръка: Даниела Грозева, Веда Корект, BNI Партньори – 92 026 лв.

Даниела Грозева

„Казвам се Даниела Грозева, управител и собственик на агенция за недвижими имоти „Веда Корект“. Продавам имоти от времето, когато нямаше имотни сайтове и мобилни телефони, a информацията за имот беше няколко думи във вестника. Това се промени, но удивително е, че процесът по покупко-продажбата на имот си остана дълъг, несигурен и изтощителен. Посветих се на това да намеря подходящ метод и похвати, с които да помогна на повече хора в България, които имат нуждата да си гарантират продажба на имот за конкретен срок, на максимална продажна цена, без стрес и нерви.

Радвам се, че го открих и вече няколко години работя по структурирана система за скоростни продажби. Концентрирам търсенето за две седмици с подходящите маркетинг инструменти и събирам минимум 25-40 мотивирани купувачи на оглед само в два дни, предварително определени с предварително записани часове. Получавам 10-20 и повече предложения за закупуване и продавам в рамките на месец, на максимална цена.

След като се убедих в продуктивността на иновативната система за продажба, насочих усилията си към това да споделя своя опит с повече колеги. Регулярно подготвям специализирани статии и обучения за брокери.

Аз съм един от основателите на първото BNI дружество в София – BNI Партньори. Привлече ме философията на BNI „Givers Gain“ – повече печелиш, когато помагаш на другите да печелят, както и възможността чрез сътрудничество с професионалисти от различни браншове да предоставям на моите клиенти широк спектър от услуги: експертни оценки, пазарни проучвания, финансови анализи, застраховане, кредитиране, архитектурни решения, интериорен дизайн, реклама и др. Всичко това ми помага да бъда конкурентоспособна и превръща моята агенция за недвижими имоти „Веда Корект“ в най-добрия избор!“

Най-много дадени препоръки: Ивайло Гаджемов, Oхрана на труда, BNI Лидер – 33

Ивайло Гаджемов

„От 2003 година работя в областта на осигуряване на здраве е безопасността при работа. Основният ни екип е моето семейство. Това дава допълнителна сигурност на клиентите ни. Нашата концепцията е: „Работодателят да намери на едно място всичко, което е необходимо за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд“. Сега, освен обслужване от Служба по трудова медицина, изготвяме цялостно необходимата документация, извършваме вътрешен контрол от името на работодателя, провеждаме обучения, подготвяме документи за застраховки за риска „Трудова злополука“, представяме работодателите пред НОИ при трудови злополуки и при проверки от „Инспекция по труда“ и други.

Винаги сме водени от принципа за „Положителната нагласа“. С годините сме доказали искрена загриженост към проблемите на клиентите и близките си и като ги споделят с нас, често им даваме решение чрез членовете на BNI.

Когато през 2018 година станахме членове на BNI Лидер бяхме притеснени относно даването на препоръки. Потърсихме съвет от ментора ни Живко Димитров, Мебелни къщи „Никора“, който ни каза: „Слушайте добре своя събеседник и дръжте визитника на BNI близо до себе си.“ И нещата започнаха да се случват. Оказа се, че даването на препоръки може да бъде лесно, когато го правиш естествено. Не е необходимо да се мисли само или постоянно за това, но е желателно да не се пропуска нито една възможност.

Най-много поканени посетители: Илия Събев, Събеви Груп, BNI Индустрия – 12

Илия Събев

Илия Събев е управляващ партньор на „Събеви Груп“ и член на BNI Индустрия. Той е сред рекордьорите по брой поканени посетители за септевмри 2020 г. и януари 2021 г., както и брой дадени препоръки през месец демември 2020 г.

Илия присъства на всяка от седмичните срещи, воден от силен интерес и любопитство, защото вярва, че споделеният опит е ценен, тъй като в него всеки от нас открива себе си и може би намира отговори на въпроси, които, лутайки се в ситуациите на собствената си история и бизнес опит не е успял да открие все още.

Една от ценностите, в които вярва е, че „трябва да се помага на хората, най-вече търсещите“, защото когато човек знае какво иска, той несъмнено го постига.

Когато кани гости по време на седмичните срещи на BNI Индустрия, той е воден от идеята да даде стойност както на посетителя, така и на членовете на дружество. Споделя, че изслушва внимателно всеки от тях, за да може да бъде максимално ефективен и в препоръките, които дава.

Author

Напиши коментар