От 1 март бизнес лидерите от BNI България ще имат достъп до нова автоматизирана система за изготвяне на Светофарите на успеха. Интуитивната платформа, използвана успешно вече в над 3200 дружества по света, дава подробна информация и конкретни насоки за повече бизнес чрез по-пълноценно използването на системата на BNI. Как Reporting2You ще работи за вас:

Платформата Reporting2You е широко приложима в BNI по целия свят и e характерна с това, че не измерва вашето представяне, а показва колко добре използвате системата.

Как да достъпите платформата?

  1. Отидете на www.reporting2you.com
  2. Изберете „Register member”.
  3. Посочете имейл адреса, който използвате в системата BNI Connect. (!)
  4. Генерирайте парола (задължително е да бъде минимум 8 символа и да съдържа: поне една цифра, поне една главна буква, поне една малка буква, поне един символ).
  5. Потвърдете паролата.
  6. Изберете „Submit”.
  7. На посочения от вас имейл адрес ще получите линк за верификация, моля потвърдете го, за да активирате вашия профил.

Какво ново?

  • Разнообразие от седмични и месечни отчети за резултатите на дружеството и индивидуалното представянето на бизнес лидерите, достъпни за Директор-консултанти, Посланици растеж и Лидерски екип.
  • Достъп до Светофара на успеха на дружеството до всички бизнес лидери с включена подробна информация и конкретни указания за задържане на нивото или подобряване на индивидуалното представяне по всеки един от показателите.

Очаквайте скоро новата автоматизирана система Reporting2You изцяло на български език!

Author

Напиши коментар