По повод 2 април – Световният ден за информираност за аутизма, BNI Диамант започва благотворителна кампания „Аз помагам“ в подкрепа на своя член Владислава Цолова от Сдружение „Аутизъм днес“. Тениските „Аз помагам“ може да закупи всеки, който желае да подкрепи каузата, като поръча на сайта www.autismtoday-bg.eu

Целта на благотворителната кампания „Аз помагам“ е през 2021 г. да бъдат изградени три нови центъра за деца с аутизъм в България за висококвалифицирана терапевтична помощ – в гр. Бургас, в гр. Враца и втори център в гр. София. До момента центровете „Аутизъм днес“ са в София и Плевен и родители от цялата страна се местят с децата си или пътуват почти ежедневно, а развитието при децата е от добро до пълно възстановяване!

Сдружение „Аутизъм днес“ и BNI Диамант призовават всички, закупили тениска “Аз Помагам”, на 2 април да сменят своята профилна снимка в социалните мрежи със снимка с тениската “Аз Помагам” и хаштаг за Инстаграм: #autismtodayautizm, #аутизъмднес.

На 2 Април ще бъде организирано раздаване на тениски на ключови места в София. Ако желаете да закупите повече тениски, но няма на кой да ги дадете, то може да ги оставите на Сдружение „Аутизъм днес“ и доброволци ще ги раздадат на гражданите.

Фирми, желаещи да закупят по-големи количества тениски, могат да се обърнат към autismtodayaba@gmail.com или телефон: +359896699274.

Author

Напиши коментар