BNI Master Connectors са онези бизнес лидери, които канят повече посетители, допринасят с повече препоръки, помагат винаги, когато могат и изграждат здрави взаимоотношения. Малинда Варано, президент на BNI Gateway в Ню Йорк, с която ще ви запознаем днес, е олицетворение на всичко това. Вижте какво споделя тя с глобалната BNI общност:

Малинда се присъединява към BNI през март 2020 г. и бързо поема ръководната роля на президент на дружеството си. Тя е застрахователен агент и ръководи собствена агенция Allstate Insurance от 2016 г. Стартира бизнеса си с малък капитал, но всичко се променя, когато открива BNI.

Откакто се присъединява към BNI Gateway, Малинда не спира да изгражда взаимоотношения във и извън своето дружество. През изминалата година тя има над 50 лични срещи и е на върха на класацията на канещите посетители в своето дружество всеки месец. „Това, което ми дава BNI – още повече сега, като президент на нашето дружество – е чувството за принадлежност, място за учене, израстване и място, където съмишленици могат да се срещнат, за да споделят идеи. Толкова съм развълнувана да видя как нашето дружество ще продължи да процъфтява и през тази година. Имам късмета да съм обградена от вдъхновяващи хора.“

А вие познавате ли BNI Master Connectors? Убедени сме, че в мрежата на BNI България те са много и ще се радваме да споделим историята им! Пишете ни на office@bni.bg!

Author

Напиши коментар