Запознанство по време на Национални бързи лични срещи прераства в завършен проект за чудо и приказ.

Александра Карпузова, собственик на интериорно студио The Fever Lab, се занимава с интериорен дизайн вече 7 години. Работила е за големи компании, а проектите, по които е била главен дизайнер, включват дестинации като Англия, Дубай, Абу Даби, Сингапур, Хонг Конг. Тя е един от основателите на BNI Индустрия.

BNI изигра изключително важна роля в този проект. Препоръката дойде от Никола Петров от нашето дружество, на когото съм изключително благодарна за доверието, което ни гласува. Проектът за дизайн на Gallery Coffee House беше да направим едно модерно и уютно местенце в гр. Ловеч, което да привлича посетителите с много слънчево и топло настроение. Цветовете и текстурите които избрахме за тях, придават свежо настроение, чувство за елегантност и изтънченост към всеки детайл в заведението. Оползотворихме пространството по най-добрия и функционален начин, като отделихме специално внимание на мебелите и тяхното разпределение.

На Национални бързи лични срещи се запознах със Стефан Върбанов от BNI Растеж и фирма “Мебекс”. Веднага намерихме общи допирни точки и си направихме лична среща в Пловдив. Много ми допадна начинът им на работа и най-вече комуникацията им с дизайнера. Затова и се доверихме на тях за част от обзавеждането. Фирма „Мебекс“ помогна много с ценни съвети, винаги бяха на разположение, нивото на професионализъм е изключително високо, което прави работата с тях много приятна.

След като проектът бе завършен, отново се обърнах към Стефан за препоръка за фотограф. Така се свързахме с Васил Киризиев от BNI Растеж и 4K Студио. Заведението вече беше отворено и снимките трябваше да се случат бързо и то в празничната седмица около Великден. Впечатлена съм от работата на 4K Студио – изпълниха тяхната част много бързо и същевременно спокойно, а обработката на снимките направиха само за един ден.“, споделя Александра.


„От наша страна (4K Студио) до проекта се стигна, след като след една от седмичните срещи на BNI Пловдив Растеж ми звънна нашия президент – Стефан Върбанов и ми предаде координатите на Алексaндра от The Faver Lab. Каза ми, че ни е препоръчал и аз веднага се свързах с Алекс, за да разбера по-подробно за това, което й е нужно. След изпращане на оферта за снимане от наша страна и няколко разменени мейла, по време на Великденските празници екип на 4K Студио отиде до Ловеч, където направихме това, което се искаше от нас, а именно – да заснемем новия дизайнерски обект на фирма The Fever Lab в сътрудничество с Мебекс и в срок да изпратим обработените снимки.

Ролята на BNI в осъществяването на проекта е огромна, защото тя е свързващото звено между всички нас. Сигурен съм, че този модел е изключително работещ и тепърва ще можем да работим по общи проекти с тези фирми. Това, което мога да споделя от 6 месечния ми опит с BNI организациите е, че това е повече от организация. BNI създава бизнес климат, който гради отношения на високо ниво и тук компромиси не се правят. BNI насърчава лидерите си, стимулира ги, прави ги едно цяло. Няма човек, който да се е докоснал до тази структура и да е изразил негативно мнение, напротив.

За мен BNI e мотивацията, от която имам нужда. Мотивацията да подредя ежедневието си, да подобря структурата си на работа, да взема всеки един положителен пример, да бъда полезен на всеки, който има нужда от съдействие и при нужда и аз да получа същото! С една дума BNI е изгревът в ежедневието ми!”, споделя Васил Киризиев от 4K Студио.

Author

Напиши коментар