Зорница Николова

Зорница Николова е собственик на фирма „Зора колор арт“ – боядисване, декоративни мазилки. 20 години работи и живее в Италия, Германия и Австрия. През 2019 г. се връща в България несигурна за бъдещето, когато член на BNI Лидер ѝ възлага един от първите ѝ проекти у нас. Нататък всичко е история – и то успешна.

Когато се прибира в България, Зорница признава, че се страхувала дали ще успее да пребори предразсъдъците на българите и да ги накара да се доверят на жена в толкова мъжка професия. Дългото отсъствие от страната ограничава контактите ѝ и освен близките и приятелите ѝ, почти никой не познавал нейната работа.

Смайли Хоум в лицето на Кристиана Атанасова са сред първите ѝ партньори, които ѝ поверяват проект за обновяване на фасадата на една от сградите, които управляват. След успешно изпълнение на проекта, следва покана за партито по случай първия рожден ден на BNI Лидер и посещение на редовната среща на дружеството. Зорница прямо задава въпроса „Работи ли наистина BNI?”, на което Кристиана отговаря положително и категорично. Решението да се присъедини взима лесно.

„Откакто съм в BNI, не спирам да работя“, казва Зорница, която вече почти 2 години е горд член на BNI Лидер. Първата голяма препоръка идва от Живко Димитровмебелна фирма „Никора“ – „Зора колор арт“ са отговорни за цялостното боядисване на шоурума на фирмата. Следват препоръки за обновяване на училище в гр. Белослав, голяма сделка с „Девня цимент“, общ проект с Ваяна Градинарска (АрхВю Градинарска), пребоядисване на 2 телевизионни студиа, проекти за ресторант и магазин в центъра на Варна.

Работя почти изцяло само с BNI. Много съм доволна от решението си да се присъединя към общността. Възможността да изграждам отношения с бизнес лидери от цяла България за мен е много ценна и съм много благодарна. В BNI е достатъчно само да попиташ и веднага се отзовават много хора, които са готови да предложат помощ или контакти. Благодарение на BNI работя и развивам бизнеса си“, споделя за финал Зорница.

Author

Напиши коментар