Фифика Георгиева е горд член на BNI Партньори от почти 4 години. До март 2020 г. фирмата ѝ Светулка се занимава с провеждане на кулинарни събития, когато всичко се променя. Бързо адаптира бизнеса към новата обстановка и въпреки несигурността, запазва мястото си в BNI. Резултатите не закъсняват.

Фифика се запознава с Димитър Митев от APL Bulgaria на среща на BNI Партньори още преди той да се превърне в един от основателите на BNI Диамант. Веднага намират допирни точки. Димитър става клиент на чистите храни на Светулка и постепенно между тях се зараждат приятелски отношения. Наскоро Фифика споделя пред Димитър, че Светулка търси нов партньор за разширяване на пазарите си. Тогава той предлага да я запознае с негов дългогодишен приятел, собственик на голям онлайн супермаркет. Настоява да ги запознае лично и срещата се състои в офиса на Светулка. Продължава повече от 5 часа, в които заедно дегустират продукти от богатия асортимент на фирмата и от дума на дума става ясно, че новите бизнес партньори имат много близки ценности и разбирания за живота. Не след дълго, договорът вече е факт.

„2020 г. беше предизвикателна за Светулка, наложи се да преструктурираме бизнеса си. Колебаех се дали да продължа членството си в BNI, но реших да го направя и знам, че взех правилното решение. Събитията спряха и аз съсредоточих цялата си енергия да развия отношенията си с лидерите в организацията. BNI ме срещна с много партньори, а те се превърнаха в мои приятели. Препоръката от Димитър Митев донесе на компанията ми сделка за 12 000 лв. и приходите тепърва ще растат.“, споделя Фифика. Семейната им фирма Томеко, която членува в BNI Лидер, гр. Варна, също сключва сделка, произтекла от препоръката на Димитър за още десетки хиляди левове.

Сладоледът, прясната паста, сладката и лютениците на Светулка вече можете да откриете в каталога на SuperMag.bg.

Author

Напиши коментар