Антония Григорова се присъединява към екипа на BNI Капитал в началото на февруари месец 2020 г., като за този период заема различни позиции в лидерския екип на дружеството – координатор посетители, координатор растеж и координатор образование в два поредни мандата.

Антония се занимава с психологическо профилиране на проблемни служители, насочено към подобрение на тяхното представяне – чрез индивидуална работа или групови тренинги и обучения.

Като изследовател на човешкото поведение на работното място, Антония Григорова се интересува от взаимоотношенията между колегите на работното място и от подобряване на техните комуникативни умения за целите на екипната ефективност, управлението на организационния стрес и справяне с конфликтите в организацията. 

Вписана е в Единния регистър на медиаторите към Министерството на правосъдието като сертифициран медиатор за извънсъдебно разрешаване на търговски и семейни спорове, както и работа с проблемни клиенти.

Антония Григорова е магистър по медицина, психология  и философия. Дългогодишният ѝ опит като основател и издател на списание „9 месеца“ е определящ за формиране на нейните дългосрочни интереси към подобряване на междуличностните и междугруповите взаимоотношения в здравния сектор.

Щастливи сме, че Антония прие да стане част от екипа обучители на BNI България и да проведе първите онлайн издания на новите специализирани обучения за напреднали, стартът на които е на 22 юли (четвъртък), от 15:30 до 17:30 ч. с темата „Ефективни лични срещи за повече препоръки“. Ако искате да овладеете до съвършенство един от основните инструменти за успех в BNI, не пропускайте възможността и направете своята регистрация ТУК.

Специализирани обучения за напреднали:

Author

Напиши коментар