Аспарух Аспарухов

Аспарух Аспарухов е мениджър проекти във водещата на пазара фирма за обзавеждане на бани „Джия“ и горд член на BNI Приста, гр. Русе oт повече от 2 години. Как се стига до препоръка и сделка на стойност 48 000 лв. от Русе през София, та чак до Сандански, Аспарух споделя с нас в следващите редове:

„В процеса на работа по интериорното проектиране в Джия 2001 ООД, клон Русе, имахме идея да разширим обхвата на своята дейност. Освен проектиране на луксозни бани, изготвяне на цялостни интериорни проекти и доставка на необходимите материали, от миналата година търсихме варианти да започнем проектирането на учебни заведения по различни програми за финансиране. В хода на срещите ми с директори по различни учебни заведения се оказа, че те нямат необходимия ресурс и познания по подготовката за кандидатстване по структурните фондове към Министерство на образованието и науката.

Както всички знаем, в BNI конкретното е прекрасно и първо трябва да поискаш, за да ти се даде. Така и направих на една от срещите на BNI Приста, гр. Русе – поисках конкретна препоръка за директори на училища, желаещи успешно да спечелят проекти от „Национална програма за развитие на училищното образование“. За моя радост на тази среща беше Николай Устамитев, сертифициран личен финансов консултант и член на BNI Партньори, гр. София, който веднага след срещата ми се обади и ми каза, че има контакт с директор на училище в гр. Сандански. Не след дълго запознах директорския екип на училището с това, което им предлагаме. Отговорът от тяхна страна беше светкавичен: „Да, правим го!“

Месец и половина след подаване на проектите и добре описана обосновка, училището получи одобрение за финансиране от МОН по програма „Модернизация и развитие на учебната среда“. Общата стойност на проекта е 48 000 лв., които училището нямаше да получи без Николай Устамитев. Сумата вече е преведена и започва реализация на проекта.

Искам да благодаря на BNI България, че събира на едно място толкова много хора с широк спектър от контакти и бизнеси. Искрени благодарности и към Николай Устамитев за тази препоръка. С нетърпение очаквам резултата и от още една негова препоръка за училище в гр. Пловдив по програмата “STEAM среда“, където ще подготвим интериорни и архитектурни проекти с подробна обосновка за кандидатстване за финансиране на стойност 330 000 лв.

Ето така се прави сделка от Русе през София, та чак до Сандански!“

Author

Напиши коментар