• В: Купих билет на първоначално обявената цена. Ще ми бъде ли възстановена сумата?

О: BNI автоматично ще възстанови всички билети от предишното събитие (участие на живо или виртуално). 100% от средствата ще бъдат върнати по сметката, с която е бил закупен билетът ви. Резервациите, направени в хотел Hyatt в Маями, също ще бъдат възстановени автоматично. Регистрацията ви няма да бъде автоматично прехвърлена. Необходимо е да направите нова за новото събитие с цена на билета от $ 29. За целта посетете www.bnievents.com.

  • В: Билетът ми само за един от дните на Международната BNI конференция ли важи?

О: Не, вашият билет важи за всички 4 дни на Конференцията и ви предоставя достъп до записите от нея в следващите 12 месеца след края ѝ. Всеки от дните е посветен на различен регион, но участниците могат да се включват и в четирите дни.

  • В: Как да получа възстановяване на стойността на билета си?

О: BNI автоматично ще възстанови сумите, заплатени за предишното събитие. 100% от стойността на предишния ви билет ще бъдат върнати по картата, с която сте закупили билета.

  • В: Трябва ли да се регистрирам за новото събитие?

О: Да, всички предишни билети, включително за виртуално участие, ще бъдат възстановени. Необходимо ще е да се регистрирате отново на намалената цена от $29.

  • В: Как да анулирам хотелската си резервация?

О: Ако сте резервирали хотелска резервация в хотел Hyatt Regency в Маями, вашата резервация ще бъде автоматично анулирана.

  • В: Анулирах по-рано и платих такса за анулиране. Ще ми бъде ли възстановена тази такса?

О: Моля, свържете се с Ашли Райт на AshleyWright@bni.com и тя ще ви предостави код, с който ще получите безплатен билет за новото изцяло виртуално събитие.

  • В: Налага се да анулирам пътуването си, ще ми съдейства ли BNI във връзка с таксите за анулация?

О: BNI не носи отговорност за каквито и да било пътни разходи, свързани с Международната конференция. Ако сте направили резервация в хотел Hyatt Regency в Маями, вашата резервация ще бъде автоматично отменена.

  • В: Всички виртуални сесии ще бъдат ли преведени?

О: Всички сесии на живо ще бъдат достъпни за превод на 19 езика. Списъка с езици можете да намерите на страница “Language”. Преводи за видеоклипове на запис няма да бъдат налични.

Author

Напиши коментар