48% от износа и 60.5% от вноса на България се извършват от МСП. И в двете направления делът на микропредприятията (до 9 души персонал) е около 15%*. Най-много 100 от хилядите експортно-ориентирани предприятия в страната ще имат възможност да затвърдят присъствието си на чужди пазари като се включат в най-новия и вълнуващ проект на Елеонора Иванова и Чави ВияреалBNI Multinacional!

Основният фокус на дружеството е да обединява предимно експортно или импортно ориентирани компании, като им помага да разширят международната си дейност чрез глобалната мрежа на BNI, обединяваща над 280 000 компании в повече от 70 страни по света. Утвърдени компании в областта на търговското право, счетоводното обслужване, модния дизайн, застрахователното посредничество, международния транспорт и логистика, проектното консултиране и дигиталното представяне на бизнеса вече запазиха своите места.

Ако познавате утвърдените предприемачи и собственици на бизнес, които имат високи бизнес цели извън пределите на България, свържете ги с двигателите на проекта Елеонора Иванова и Чави Вияреал, или ни пишете на office@bni.bg

*Източник: https://bit.ly/3iYxOwS

Author

Напиши коментар