Първото експортно ориентирано дружество в BNI България преминава уверено към следващия етап от своето развитие – провеждане на информационни срещи. 15 устремени основатели с общ бизнес опит от 200+ години планират да завършат фаза 2 от създаването на дружеството с провеждане на 3 информационни срещи – на 20 април, 27 април и 4 май от 15:00 до 16:30 ч.

BNI Multinacional обединява експортно ориентирани компании, като им помага да разширят международната си дейност чрез глобалната мрежа на BNI, обединяваща над 280 000 компании в повече от 70 страни по света. През тази седмица дружеството преминава на следващ етап – провеждане на информационни срещи.

Свободните бизнес области се запълват бързо, затова, ако познавате позитивни, мотивирани и експортно ориентирани собственици на бизнес от която и да е точка на страната, поканете ги на някоя от информационна среща на BNI Multinacional.

Срещите се провеждат в онлайн платформата Zoom и е необходимо да бъде извършена безплатна предварителна регистрация тук: https://bit.ly/3ErKrdd.
След успешна регистрация ще получите линк за достъп на посочения имейл адрес.

Ето и списъка със заетите до момента бизнес области:

Счетоводство
Дограми и фасади
Адвокат
Дизайнерски мебели
Застрахователен брокер
Спортни облекла
Спедиторска компания
Флорални води и есенциални масла
Дигитални визитни картички
Дизайнерски облекла
Хардуер
Винарска изба
Подбор на персонал
Консултант експортен маркетинг
Кибер сигурност
Author

Напиши коментар