Международната BNI конференция е най-мащабното и вълнуващо събитие в организацията, което се провежда веднъж в годината и събира стотици бизнес лидери от цял свят. Тазгодишното издание в Сингапур (16-19 ноември) предвижда хибриден формат на участие (на живо или онлайн) и обещава да бъде по-запомнящо се от всякога!

Участниците, които ще присъстват на живо ще имат възможност да:

  • Се включат в първото по рода си събитие Night of Networking by the Pool за създаване на контакти с BNI бизнес лидери от цял ​​свят;
  • Усъвършенстват бизнес уменията и подобрят знанията си по време на специализирани обучения;
  • Прекарат незабравима вечер в Universal Studios Singapore – тематичен парк с 24 вълнуващи атракциона.

Тези, които предпочетат да участват онлайн от удобството на дома или офиса, ще могат да се включат във виртуални бързи бизнес срещи с лидери от цял свят. По традиция световно признати експерти от различни области ще споделят опит и ценни идеи за растеж на бизнеса.

Стратегическото положение на Сингапур, конкурентната работна среда и благоприятните икономически политики правят страната предпочитано място за инвестиции в Азиатско-тихоокеанския регион. Сред най-развитите икономически сектори са финансовите услуги, електроника, химическа индустрия и др. БВП за 2020 г. е на стойност над 340 млрд. щ. д.

Направете своята ранна регистрация за Международната BNI конференция в Сингапур до 3 юли и спестете от цената на билета: https://bit.ly/3sfBOh6.

Можете да се възползвате от пакетното предложение на Райдо Тур (BNI Диамант) с включени самолетни билети до Сингапур и настаняване. За повече информация, свържете се с Рада Овчарова на +359878760648.

Author

Напиши коментар