Колкото и добре да си мислим, че познаваме нашите Президенти, те винаги намират начин да ни развълнуват с впечатляващите си постижения и успешни истории.

Днес ви отвеждаме до Града на първите неща – Русе, за да ви запознаем с Аспарух Аспарухов, мениджър продажби в DJIA – водеща компания в обзавеждането за баня, и президент на BNI Приста.

Аспарух е от хората, които посрещат всяко предизвикателство с позитивна нагласа. Работи винаги с отдаденост и мотивация и освен времето си, в проектите си оставя и частица от себе си.

Защо е нарекъл любимия си проект „Бяла светлина“, коя е най-ценната препоръка, която е получавал, откъде е стартирала кариерата му и кои са скритите му таланти – разберете в блиц интервюто:

Име: Аспарух Аспарухов
Бизнес област: Интериорен дизайн и дизайн на баня
Компания и позиция: Джия 2001, Мениджър продажби
Години в бизнеса: 15
Години в BNI: 3
Ползите, които създавам, са…: Някои хора създават мебели, други създават жилища, ние създаваме стил на живот, без който домът си остава просто едно жилище.
Моят идеален клиент е…: Клиент, който изразява свободата си в това да повярва, че може да живее лукс и да проявява смелостта да го осъществи за себе си!
Бизнес проект/постижение, с което се гордея най-много: Проектът, с който най-много се гордея, съм нарекъл „Бялата светлина“. Това е един тризонет, разположен на брега на река Дунав. Със своите над 280 кв. м., този дом ти дава всичко, за което можеш да си мечтаеш. В този проект вложих десет месеца, вложих не само времето си, но и много голяма част от себе си. Три етажа ( 6-ти, 7-ми и 8-ми/ последен), обзаведени в пълна хармония с пространството, цветовете, технологиите, света!
Моята любима положителна BNI история: Имам много такива истории, но последната ми любима е как една жена в супермаркета си говори с друга жена и разказва как е попаднала на един млад и страхотен зъболекар, без който не знаела какво ще прави. Този зъболекар е Д-р Павлин Панев, който е част от BNI Приста, а аз станах случаен свидетел на този разговор. Това ме накара да изпитам една голяма вътрешна гордост, че съм част от този екип „Приста“.
Най-ценната препоръка, която съм получавал/а: Най-ценната препоръка за мен не се измерва в цифри, тя се измерва по една друга скала, скалата на доверието. Тази препоръка беше дадена от Франсиско Хавиер Вияреал Белмонте, който всъщност даде моите координати на Живко Живков (един от собствениците на Джия) и ме препоръча да заема позицията на мениджър продажби!
Най-ценният бизнес урок, който съм научил/а: Цената не е определяща, въпрос на гледна точка!
Малко хора знаят за мен, че… …съм завършил технология на облеклото и съм бил дизайнер на дамско бельо, спортни екипи и мога да шия?!
Мисъл, която ме вдъхновява: Вдъхновява ме въпросът: Ами, ако успея?
Моята най-голяма цел за следващите 5 години: Да се сбъднат моите бизнес начинания,…без значение какви са!
Author

Напиши коментар