Той е архитект, който, освен зашеметявещи дизайни, твори шедьоври в кухнята в свободното си време. Той се вдъхновява само при идеята за нов проект, работи с плам и всеотдайност и подхожда открито и отговорно към всеки свой клиент. Той е Богдан Беков – собственик и управител на Aprime Studio by Bogdan Bekov и Президент на BNI Капитал.
Богдан вярва, че пътуването, не пристигането има значение. Умее да разпознава добрите възможности и не се колебае да поема рискове, когато срещне такава. Добрите взаимоотношения и контактите, които създава по пътя си, са най-ценните ползи за него.
Повече за Богдан четете в блиц интервюто:
Име: Богдан Беков
Бизнес област: Архитектура и интериорен дизайн.
Компания и позиция: А Прим Студио / Управител
Години в бизнеса: 15
Години в BNI: 3
Ползите, които създавам, са…: Контакти.
Моят идеален клиент е…: Хора с желание да реализират проектите, както са направени.
Бизнес проект/постижение, с което се гордея най-много: Всеки проект е вълнуващ посвоему! Макар да звучи банално, започването, дори идеята, че трябва да проектирам нещо ново ме кара работя дори и преди да съм подписал договор.
Най-ценната препоръка, която съм получавал/а: Всяка препоръка е ценна. Всеки един контакт може да доведе страхотен клиент или партньор. Имам страхотна препоръка за човек, с когото вече работим от година-две, като правим трети проект за него.
Най-ценният бизнес урок, който съм научил/а: Бъди честен!
Малко хора знаят за мен, че… Че обичам да готвя!
Мисъл, която ме вдъхновява: „Пътуването, не пристигането, има значение“./ Т. С. Елиът
Моята най-голяма цел за следващите 5 години: Да изградя екип, който да работи самостоятелно без да се изисква моето постоянно присъствие.
Author

Напиши коментар