От сферата на земеделието до корпоративния свят и позицията на търговски директор в Райт Пак ЕООД, една от водещите компании у нас за производство на опаковки – няма работа, която да се опре на Президента на BNI Растеж Пловдив Димитър Димитров.

Има нещо, което обаче дори той не умее – да бездейства. С присъщите си предприемчивост и енергичност той си поставя все по-високи цели, една от които е да създаде най-модерната печатна база на Балканския полуостров. Винаги има на ум нов проект, в който се впуска мотивирано и целенасочено. Получава силна подкрепа от BNI общността, за да успява да реализира с лекота своите идеи.

Повече за успехите, вярванията и целите си, ни споделя самият Димитър в интервюто:

Име: Димитър Димитров
Бизнес област: Производство на опаковки
Компания и позиция: Райт Пак ЕООД, Търговски Директор
Години в бизнеса: 9
Години в BNI: 1,5
Ползите, които създавам, са…: Отлична визия за продуктите на моите клиенти.
Моят идеален клиент е…: Производители на козметични, фармацевтични или хранителни продукти, които приемат опаковката, като част от маркетинговата стратегия за своя продукт.
Бизнес проект/постижение, с което се гордея най-много: През 2018г. станахме основен доставчик на една от най-големите фармацевтични компании в световен мащаб.
Моята любима положителна BNI история: Във връзка с мой нов бизнес проект, поисках от BNI общността контакти с фирми, занимаващи се с дистрибуция на хранителни стоки. В рамките на една седмица, получих над 10 такива контакта, част от тях бяха от бизнес лидери, които не познавам. Толкова добре работи системата!
Най-ценната препоръка, която съм получавал/а: Потърсих контакт с компания, производител на месни продукти. На следващия ден получих обаждане от собственика на фирмата, който ме покани възможно най-скоро на среща.
Най-ценният бизнес урок, който съм научил/а: Когато замениш думата „служител“ с думата „сътрудник“, няма невъзможни неща за компанията!
Малко хора знаят за мен, че… На 18 години започнах да се занимавам със земеделие и имам професионална квалификация „Агроном“.
Мисъл, която ме вдъхновява: „Утре ще е късно!“
Моята най-голяма цел за следващите 5 години: Реализирането на проект за най-модерната печатна база на Балканския полуостров.
Author

Напиши коментар