Ръст на приходите, повишена удовлетвореност от работата и същевременно повече свободно време за собствениците на бизнес? Чрез ефективните си методи за бизнес коучинг, Ганчо Ганев – Президент на BNI Индустрия и част от екипа на ActionCoach – превръща тази утопия в реалност и осигурява финансова свобода за предприемачите.

Желанието на Ганчо да бъде полезен на околните не познава граници. Той прилага знанията и уменията си, за да помага на хора в неравностойно положение да се развиват. Работи и мечтае в големи мащаби от ранна възраст, когато става републикански шампион в популярен конкурс за космонавтика. Целите му към днешна дата са не по-малко впечатляващи и са свързани с разширяване на неговия екип.

За последната година откакто е част от BNI, Ганчо успява да натрупа богат нетуъркинг опит и неведнъж усеща силата на най-позитивната и динамична бизнес общност. Повече четете в интервюто:

 

Име: Ганчо Ганев
Бизнес област: Бизнес коучинг
Компания и позиция: Бизнес Екшън Коучинг ЕОД, собственик
Години в бизнеса: 2
Години в BNI: 1
Ползите, които създавам, са…: Умения за бизнес, които водят до повече свободно време, повече приходи, повече удоволствие в бизнеса и в крайна сметка финансова свобода!
Моят идеален клиент е…: Търговско предприятие, в идеалния случай със складово стопанство и услуги, с 10/20 души екип и оборот до 2 милиона лева на година, изпитващо затруднения с генериране на печалба или собственикът е постоянно ангажиран в работата и няма свободно време.
Бизнес проект/постижение, с което се гордея най-много: Работата със социално предприятие. Възожността не само да помогнеш на един бизнес, но и на хора в неравностойно положение е двойна мотивация…
Моята любима положителна BNI история: При пътуване в САЩ на летището във Вегас претърпях неприятна случка. Член на BNI, който ми организира пътуването помогна и пое финансова отговорнст, без да е длъжен. Нещо което няма да забравя и е демонстрация на бизнес и качества на собственика в синхрон с BNI ценостите.
Най-ценната препоръка, която съм получавал/а: Случи ми се да ме потърси непознат за мен бизнес и така и не разбрах кой ме препоръча! Най-ценната препоръка е тази, дадена от сърце и без очакване…
Най-ценният бизнес урок, който съм научил/а: Не всичко е такова, каквото изглежда.
Малко хора знаят за мен, че… Съм републикански шампион от конкурс „Интеркосмос“ от далечната 1987г.
Мисъл, която ме вдъхновява: „Действията говорят по-силно от думите!“ на Ерих Кестнер
Моята най-голяма цел за следващите 5 години: Бизнес коучинг със седем треньора за София.
Author

Напиши коментар