First Estates в лицето на Паскал Дъфи, горд член на BNI Премиум, излиза извън рамките на традиционното възприятие за недвижими имоти и ден на отворените врати и се включва в арт събитието „КвАРТал Фестивал 2022: Малките неща!“. Агенцията отваря вратите на една от градските къщи в сграда B-52 за изложбата „Пътят към завършека“ – експозиция с уникални скулптури, цветни и графични творби на Ивайло Савов, Хелен Зака и Захари Попов.

Събитието ще се проведе на 16, 17 и 18 септември, когато фестивалът ще провокира жителите на столицата и ще разкрие красотата на района, описан от булевардите “Мария Луиза”, “Дондуков”, “Васил Левски” и “Сливница”.

Основната идея е да се покаже културния потенциал на района и да се вдъхне живот на стария софийски КвАРТал, в който се намира сградата B-52 (предлагана от First Estates), уютно сгушена на ул. Будапеща 52. В трите дни на фестивала пространството ще оживее, за да се превърне в галерия за една специална изложба и арт събития, които ще провокират публиката.

Сграда B-52 – там, където архитектурата среща изкуството!

Author

Напиши коментар