Официалното откриване на първото експортно ориентирано дружество в общността на BNI България – BNI Multinacional, се състоя на 5 октомври и събра 60 бизнес собственика с високи цели за растеж.

BNI Multinacional е 13-ото дружество на BNI България. Бизнесите на 24-ата му основатели са базирани в различни краища на страната. Обединява ги общата им цел за развитие на дейността на външни пазари. Именно затова срещите на BNI Multinacional ще се провеждат изцяло онлайн и в удобно за всички часови пояси време – всяка сряда от 14:45 ч.

Отзивите от гостите на откриването бяха повече от положителни. Голяма част от тях дадоха сериозна заявка за присъединяване към екипа на дружеството. Специален гост на събитието бе Елеонора Иванова – Изпълнителен директор на БРТПП и собственик и управител на FinInfo.bg. Идеята за създаването на BNI Multinacional се ражда преди година и половина и именно Елеонора заедно с Директора на дружеството – Чави Вияреал, поставят неговото начало.

Целите, които бизнес лидерите си поставиха за предстоящите 6 месеца, са удвояване на екипа, 240 нови контакта и 1 000 000 лева генериран бизнес по препоръки.

Приветстваме мотивираните бизнес лидери от екипа на BNI Multinacional в сплотената общност на BNI България и им желаем стотици нови контакти, хиляди успешни сделки и милиони левове бизнес по препоръки!

Следващата седмица – на 12 октомври от 14:45 ч., предстои второто откриване на дружеството, този път на английски език. Ако познавате собственици на бизнеси, устремени към растеж и извън пределите на България, поканете ги да се включат. Свободните бизнес области на фокус, към които бизнес лидерите от BNI Multinacional могат да насочват препоръки за бизнес, са:

  • Туристическа агенция
  • Недвижими имоти
  • Преводаческа агенция
  • Производство на млечни продукти
  • Производство на шоково замразени храни

За повече информация, свържете се с Националния офис на BNI България на office@bni.bg и 0884 116 613.

Author

Напиши коментар