Кои са рекордьорите в категориите най-много препоръки, поканени посетители и благодарности за сключени сделки? Представяме ви ТОП 3 нетуъркинг лидери в BNI за месец септември.

Най-много поканени посетители: Георги Мишев, BNI Премиум – 5

Георги Мишев има над 12 години опит в сферата на здравното и животозастраховането. Част е от екипа на Застрахователен брокер Карол Стандарт и BNI Премиум. Живее според философията Даващите печелят, затова най-голямо удовлетворение му носи възможността да бъде полезен за околните чрез професионалните си консултации.

Повече за Георги, прочетете в статиите:


Най-много дадени препоръки: Евгени Борисов, BNI Капитал – 31

Евгени Борисов е горд член на BNI Капитал и част от екипа на Bullsoft – компания, предлагаща аутсорсинг на услуги в областта на информационните технологии  в направленията: информационна сигурност и GDPR; възстановяване на данни и бекъп; дигитализация на документен архив; бизнес анализи.

„Стремежът ни е да предложим на своите клиенти иновативни решения в отговор на бързоразвиващия се дигитален свят и произтичащите от това нови потребности и изисквания“ – споделя Евгени.

За основните ползи, които получава като част от BNI общността, Евгени разкрива:

„За нашата компания членството в BNI е ключово за създаване на устойчиви бизнес партньорства и добавена стойност за нашия и другите бизнеси. Благодарение на BNI компанията ни имаше възможност да изгради дългосрочни партньорства с други компании и хора, с които участваме и реализираме успешно различни проекти. Не на последно място, BNI за нас е платформа за правене на бизнес чрез препоръки, което се е доказало във времето като най-успешната формула в продажбите.

Ключът за генерирането на голям брой качествени препоръки е умението да познаваш и да се интересуваш непрекъснато от нуждите и потребностите на своите клиенти и партньори, за да знаеш какво да им предложиш в точния момент“, споделя Евгени.


Най-голяма сума на благодарност по препоръка: Юлиан Йорданов, BNI Приста – 726 823 лв.

Вече 25 г. Юлиан Йорданов е начело на компания „Мис Комфорт“ – лидер в доставката, изработката и монтажа на дограма, щори окачени фасади, покриви и конструкции. Юлиан се присъединява към екипа на BNI Приста Русе през май 2019 г.

В портфолиото на „Мис Комфорт“ влизат значими за крайдунавския град обекти като Бизнес парк Русе, Мол Русе. Последният голям  проект, по който работят, е за възстановяване на русенската железница и „Индустриален парк ЛВЗ“. Проектът е със сериозни мащаби и работата по него ще продължи няколко години. В процеса като подизпълнители се въвличат и много други местни фирми. Именно това се случва и с Мариян Александров от фирма за ремонти Авинера, които започват работа по проекта по препоръка на Юлиан. Стойността на сделката, която те сключват, е 726 823 лв.

„Най-ценното от участието ми в BNI Приста е съвместната работа с утвърдени, успешни хора от града ни и партньорствата, които изградихме“, категоричен е Юлиан. Той споделя още, че дава препоръки рядко, но винаги, когато е сигурен, че ще се осъществи сделка, не пропуска да го прави. Като ценни определя препоръките, които получава към конкурентни фирми – така има възможност да „стопи ледовете“ и да си създаде още един партньор.

Author

Напиши коментар