„Жената в различните ѝ роли“ е тазгодишното мото на „Денят на жената предприемач“, който ще бъде честван за четвърти път в България на 24-ти ноември 2022 година в Гранд хотел Милениум София. Събитието се организира от Асоциацията на жените предприемачи – „Селена“, чийто председател е Славянка Стойкова, президент на BNI Максимум.

Данните на НСИ сочат, че през последните години делът на бизнес дамите в България се увеличава, като над 30% от предприемачите у нас са от нежния пол. Това е и причината за 4-ти път „Селена“ да организира специално събитие, на което жените, занимаващи се с предприемаческа дейност, ще имат възможност да споделят своите знания, да окуражат хората около тях и да им помогнат за тяхното бизнес и личностно развитие.

Програмата включва дневно и вечерно събитие, дискусионни панели, международни участия в панелите, лекции, демонстрации, презентации, уъркшоп класове и изложбена площ. По време на кафе паузите ще се организират срещи и консултации с едни от най-успелите имена на предприемачеството у нас.

Събитието е подходящо за всички дами и господа, които желаят:

  • да създадат нови бизнес възможности;
  • да обменят професионален опит;
  • да намерят полезни бизнес контакти;
  • да се запознаят с различни брандове в eкспо зоната;
  • да се включат в 5 ценни обучения с доказани специалисти;
  • да се забавляват вечерта на събитие-коктейл с интерактивен нетуъркинг.

Обучителните класове обхващат различни направления при управлението на бизнес, сред които са ефективно управление на личен и бизнес бранд, презентационни умения, дигитални умения, личен стил и визуален имидж.

До 5 ноември бизнес лидерите от общността на BNI могат да се възползват от специална 10% отстъпка от цената на билета с промо код SELENA10. За регистрация.

При интерес за представяне на бизнеса на изложбена площ: Светослава Давидова на 0884 802 806.

Author

Напиши коментар