Боряна Димитрова е Президент на дружество BNI Успех София. Сбъдва мечтата си преди повече от 20 години, когато влиза в сферата на туризма и оттогава работи както с индивидуални, така и с корпоративни клиенти.

Най-ценният урок, който е получила е: „Винаги бъди честен и лоялен към партньорите“. Вярва, че често най-трудните пътища водят до най-красивите дестинации. Ръчната изработка на сладкиши и дребни жестове на внимание й се отдават и ги прави често.

Какви други постижения и умения има Боряна, четете в интервюто:

Име: Боряна Димитрова
Бизнес област: Туризъм
Компания и позиция: Мениджър корпоративни клиенти, New Wave Holidays
Години в бизнеса: 20 +
Години в BNI: 4 год. от февруари 2019
Ползите, които създавам, са…: Планиране и организиране на мечтаното пътуване или събитие до най-малкия детайл – така клиентът спестява време, нерви и пари и получава най-доброто предложение според неговите критерии и изисквания, като целта е винаги да надминавам очакванията.
Моят идеален клиент е…: Имаме два типа клиенти – корпоративни и индивидуални. От първата група търся компании, чиито служители често пътуват в чужбина и се налага да купуват самолетни билети и ползват хотелско настаняване, а също организират тиймбилдинг за екипа си и наградни пътувания за служители, партньори или клиенти. Обикновено това са фармацевтични, IT или финансови компании.
Ако имам 10 секунди да впечатля идеалния си клиент, представянето на бизнеса ми би звучало така: Занимавам се с пътувания и събития повече от 20 години – това е сбъднатата ми мечта. С лекота мога да организирам както мечтаното екзотично приключение до другия край на света или спешно бизнес пътуване, така и да се погрижа за перфектната организацията на корпоративно събитие, за да бъде то запомнящо се, уникално и повече от успешно за имиджа на компанията пред нейните партньори, клиенти и дори конкуренти.
Мисъл, която ме вдъхновява: Често най-трудните пътища водят до най-красивите дестинации.
Най-ценният урок, който съм получавал/а в бизнеса: Бъди винаги честен и лоялен към партньорите – това винаги се отплаща.
Бизнес проект/постижение, с което се гордея най-много: Едно от събитията, които имах удоволствието да организирам това лято по BNI препоръка, 20 годишнината на българска индустриална компания. Събитието за 250 човека се състоя на територията на производствените съоръжения на фирмата в Кремиковци. Беше истинско предизвикателство да се „сглоби и изпипа“ до последния детайл мащабно събитие на открито за толкова гости, но резултатът беше повече от впечатляващ. Стомана, лавандула и група Фондацията – The Foundation – перфектна комбинация със завършек от ярка пълна дъга, огнен залез и ослепителна заря. Истинското удовлетворение от работата идва, когато това, което правиш, те вдъхновява и прави клиентите щастливи!
Малко хора знаят за мен, че… Обичам да плета, бродирам, да правя сладкиши – обичам да изненадвам любимите ми хора с ръчно изработени с много любов малки жестове.
Ползите, които бизнесът ми получава от участието в BNI, са: BNI изгражда видимост, нови контакти и нови клиенти, които се превръщат в постоянни.
% от бизнеса ми идват от препоръки в общността на BNI:  40% от бизнеса ми през 2022 г. е от препоръки в BNI.
Най-ценната препоръка, която съм получавал/а: От Милко Георгиев, MMA FREIGHT от BNI Капитал – контакт с международна компания, с която вече повече от половин година работим постоянно – за пътувания на техни служители и организиране на Leaders Team event в София през май 2022.
В момента търся горещи препоръки за: Компании, които искат да организиран наградно пътуване или тиймбилдинг за своя екип до екзотична дестинация.
Моята следваща голяма цел: Да организирам поне 3 големи събития в България и едно извън страната по препоръка от BNI през 2023.
Author

Напиши коментар