Тази година отбелязваме 16-ото издание на Международната седмица на нетуъркинга, чиято цел е да създаде нови възможности за бизнес лидерите по света за установяване на контакти и усъвършенстване на нетуъркинг уменията. Събитието се провежда в 75+ страни по света и е символ на международното сътрудничество. Представяме ви 4 начина да бъдете част от глобалната инициатива:

4 начина да станете част от Международната седмица на нетуъркинга:

 1. Посетете среща на BNI дружество. Сега е идеалният момент да посветите от времето си на изграждане на отношения с бизнес лидери, насочени към растеж. Ако сте част от общността на BNI, Международната седмица на нетуъркинга е чудесен повод да посетите друго дружество и да опознаете нови колеги. В случай, че все още не сте, свържете се с нас на office@bni.bg или 0896 800 690, за да ви насочим към най-подходящото за вас дружество.
 2. Бъдете част от специалното издание на Бързи бизнес срещи на 7 февруари от 16:00 – 17:30 ч. – препоръчван от 95% от участниците доказано ефективен формат за създаване на нови контакти и установяване на партньорства. Само сега по случай Международната седмица на нетуъркинга Бързи бизнес срещи са със свободен достъп за собственици и лидери от бизнеси извън системата на BNI без такса участие. Повече за събитието прочетете тук.
 3. Участвайте в ексклузивно международно нетуъркинг събитие на 7 февруари, което ще се проведе няколко пъти с различен начален час за удобство на участниците от различните държави и часови зони:
  1. 9:00 ч.
  2. 14:00 ч.
  3. 18:00 ч.
  4. 20:00 ч.
 4. Включете се в специалния празничен уебинар на 8 февруари (сряда) от 16:00 ч. Изпълнителният директор на BNI Греъм Уаймилър ще сподели прогнози и актуални тенденции в бизнеса през 2023 г. Основателят и главен визионер на BNI Айвън Майснер ще коментира значението и ролята на нетуъркинга в днешния бизнес пейзаж. Програмата ще завърши със специален панел, по време на който BNI бизнес лидери ще споделят своите истории на успеха – вдъхновение и доказателство за ефективността на препоръките.
Author

Напиши коментар