Тя е харизматична, вдъхновяваща, изпълнена с енергия и води изключително динамичен начин на живот. Дама, която се стреми да бъде първа във всичко. Представяме ви Виолета Мачева, президент на BNI Про и собственик на печатница Magic Outdoor.

За Magic Outdoor невъзможни проекти не съществуват, а с мащабите им нарастват хъсът и удовлетворението от добре свършената работа. Те създават външна и вътрешна реклама за търговски обекти и декорация за домове и така правят света наоколо по-магично място.

Виолета вярва, че основата на успешния бизнес стъпва върху изграждането на силен екип, на който да разчиташ. Именно затова освен върху своето лично развитие, тя се фокусира и върху това на хората си, с които израстват заедно.

Коя е следващата голяма цел на Виолета Мачева, както и най ценната препоръка, четете в интервюто:

Име: Виолета Мачева – Райколеску
Бизнес област: Магична печатница
Компания и позиция: Magic Outdoor – собственик
Години в бизнеса: 16
Години в BNI: 3
Ползите, които създавам, са…: Правя света около мен по магичен с проектите, които създаваме в сферата на външната и вътрешната реклама и декорацията на домовете и офисите.
Моят идеален клиент е…: Корпоративен клиент, който притежава верига от магазини в цяла България и има желание освен българските, да ни даде за брандинг и международните си обекти.
Ако имам 10 секунди да впечатля идеалния си клиент, представянето на бизнеса ми би звучало така: Печатница Меджик Аутдор ще брандира вашия търговски обект по най-магичния, нестандартен, и привличащ вниманието на вашите желани клиенти начин, бързо, лесно и на конкурентни цени. За нас няма невъзможни проекти!
Мисъл, която ме вдъхновява: “Магията е да повярваш в себе си, ако направиш това, можеш да направиш всичко.” Гьоте
Най-ценният урок, който съм получавал/а в бизнеса: Че трябва да изградя силен екип, на който да разчитам, екип, в който хората са лидери в допълващи се области, за да е успешен бизнеса ми и да може да работи и постига целите си и без моето непрекъснато присъствие. Да развивам не само себе си, но и хората си, да растем заедно и да ги превърна в посланици на моята марка, които горят за бизнеса и се отнасят към него като свой собствен.
Бизнес проект/постижение, с което се гордея най-много: Изключително горда съм, че докато строяха луксозен хотел в центъра на София, ни беше възложено да правим всички защитните рекламни мрежи на строителния обект. Тези мрежи бяха близо 4000 квадратни метра, с което може да претендираме дори за най-голямата рекламна мрежа в Европа.
Малко хора знаят за мен, че… Бях модел дълги години и участвах в много модни дефилета и снимки. Бях едно от момичетата на “Паралели”, хората на моята възраст със сигурност си спомнят списанието. Същевременно винаги съм била отлична ученичка стремяща се да бъде на първо място във всичко. Това май ще ме преследва цял живот.
Ползите, които бизнесът ми получава от участието в BNI, са: Голяма видимост и разпознаваемост на мен и моята компания. Получавам голяма подкрепа от моето дружество и много препоръки, които водят до сключени бизнес сделки. BNI ми носи не само бизнес, но знание, развитие, мотивация и много истински приятелства. Много от членовете на BNI са мои доверени доставчици на услуги, което ме прави по-спокойна в бизнеса ми.
Моята любима положителна BNI история: От бизнес гледна точка мога да спомена с изключително признателност един човек с голямо “Ч” и мой много добър приятел от моето дружество BNI PRO – Галя Менова от Human Consulting, която ми помогна да кандидатствам и получа 50 000 лева европейско финансиране по време на ковид. Тази помощ доведе до задържането на всички мои служители на работа през 2021-ва година. Като изключително положително и забавно преживяване мога да посоча подготовката и участието на BNI PRO в “BNI търси талант” в Търново, където спечелихме първо място. Ние наистина се подготвяхме много сериозно, забавлявахме се и работихме като добре смазана машина, истински задружен отбор!
Най-ценната препоръка, която съм получавал/а: Изключително добре работим с Илияна Овчарова, интериорен дизайнер от Калсини ООД, също от моето дружество. Дълго време търсих партньор, с който да създавам търговски обекти от проекта, през мебелите, рекламите и брандинга. Такъв партньор открих в лицето на Илияна. С нея работим изключително успешно в създаването на щандове тип “острови” в столичен мол и вярвам, че ни очакват още много успешно завършени магазини, щандове и изложения.
В момента търся горещи препоръки за: Фармацевтични компании и големи хранителни вериги тип супер и хипермаркети.
Моята следваща голяма цел: Да направя моя on-line магазин за декорация на дома с картини, фототапети и стикери www.magic-indoor.com опериращ и продаващ нашите продукти в голяма част от съседните европейски държави.
Author

Напиши коментар