Очертава се “ФИНАНСИРАНЕ НА БИЗНЕСА 2023+“ да бъде най-мащабното събитие за годината на тема източници за финансиране на проекти и инициативи на бизнеса в България. Негови двигатели са две от компаниите, част от семейството на BNI – Fininfo.BG и MoitePari.bg.

Тази и следващите години откриват множество възможности за финансиране на бизнес проекти и идеи. Двете организации обединяват контакти и професионална експертиза, за да дадат възможност на всеки, които търси финансиране за свои инициативи да научи:

  • Какви финансови ресурси ще има за бизнеса през тази и следващите години от европейски програми, кредитни институции и фондове за дялов капитал?
  • За какво точно се дават средства в неговата област на интерес?
  • Как да се информира навреме и как да се подготви за бъдещи инвестиции?
  • Как и в какви проекти може да участва?
  • Отговорите на конкретни въпроси, които го вълнуват – на място и директно от експертите и финансиращите органи.

Ще бъде полезно за всички собственици на бизнес в България, независимо от сферата на дейност.

Ще можете да се консултирате лично с модераторите и професионалистите по проектно финансиране за всичко, което ви интересува, а сред тях очакваме да видим и други експерти от бизнес лидерите на BNI. Разбира се, най-ценен остава “живият контакт“ с нови и настоящи партньори по време на  нетуъркинг – паузите.

Така, че не се колебайте – регистрирайте се за участие тук:

Организаторите са предвидили 30% отстъпка за ранни записвания до 19 февруари 2023 г.!

BNI България е институционален партньор на събитието и с това след тази дата, всички членове на партньорската ни мрежа ползват 20% отстъпка от цената на билета с код BNI.

 

Author

Напиши коментар