Ако косите ви настръхват, когато се заговори за застраховане, опитайте да работите с Uni State Broker LTD и ще усетите разликата. Зад тази гаранция смело застава Емил Йонидов, президент на BNI Диамант.
Един от ценните уроци, които Емил научава през своите 24 години в областта, е, че единственият начин да останеш актуален на пазара е да не спираш да се развиваш и да инвестираш в бизнеса си. Един от последните амбициозни проекти на Уни Стейт Брокер е именно
цялостна дигитализация на процесите в компанията.
Емил споделя, че благодарение на включването си в BNI България и запознанството с Десислава Пенчева от Market Trend, успява да изгради корпоративната идентичност, за която винаги е мечтал. В общността среща с редица доверени бизнес партньори сред които Георги Мишев, BNI Премиум София, понастоящем директор на отдел животозастраховане в Uni State Broker LTD.
Още за Емил четете в статията:

Име: Емил Йонидов
Бизнес област: Застрахователен брокер
Компания и позиция: Уни Стейт Брокер ЕООД – управляващ собственик
Години в бизнеса: 24
Години в BNI: 2
Ползите, които създавам, са…: В BNI освен бизнеса ни свързват и ценностите, които споделяме. А контактите с успешни бизнес лидери….това е безценно.
Ако имам 10 секунди да впечатля идеалния си клиент, представянето на бизнеса ми би звучало така: Ако Ви настръхват косите когато се заговори за застраховане, опитайте да работите с нас и аз Ви гарантирам, че ще усетите разликата!
Моят идеален клиент е…: Динамично развиващи се компании, които са осъзнали нуждата от доверен партньор за техния застрахователен портфейл.
Бизнес проект/постижение, с което се гордея най-много: Колкото и нескромно да звучи, има доста неща, с които се гордея. Едно от последните е проекта за пълна дигитализация на вътрешните процеси в моята компания. В момента съм почти по средата на тази трудна задача. Убеден съм обаче, че като приключа създаването на моя софтуер, той няма да има аналаог в България. Това ще е и един допълнителен бенефит към всички мой настоящи и бъдещи партньори.
Ползите, които бизнесът ми получава от участието в BNI, са: Освен генерирания бизнес, който в рамките на една календарна година е шест цифрена сума, тук намерих и партньори с които успешно развиваме съвместни проекти.
Моята любима положителна BNI история: Една от любимите ми е тази, че до преди да вляза в BNI, така и не успявах да намеря компания която да унифицира и изгради моята корпоративна идентичност, такава, каквато винаги съм искал да имам. След като се срещнах с Десислава Пенчева и Маркет Тренд, всичко се случи наистина светкавично. Сега вече съм горд не само с услугата която предлагам , а и с визията на компанията ми, която се популяризира във всички комуникационни канали.
Най-ценната препоръка, която съм получавал/а: Препоръките в BNI са нещо наистина специално за мен. Никога не ги деля на големи или малки. Всички взимам присърце и влагам пълния си ресурс за тяхната реализация.
Най-ценният урок, който съм получавал/а в бизнеса: Не спирай да се развиваш и да инвестираш в бизнеса си, защото иначе рискуваш пазара да те изхвърли.
В момента търся горещи препоръки за… С цел оптимизиране на клоновата си мрежа бих желал контакти с хора от Бургас, Варна, Стара Загора и Пловдив, които се занимават със застраховане. На тях и на всички бъдещи мои партньори ще им предложа един структуриран начин на работа, който ще им позволи да мислят само за това как да генерират повече бизнес. Монотонните и ежедневни процеси, които винаги спъват работния процес, при нас просто ги няма…
….% от бизнеса ми идват от препоръки в общността на BNI. Като % не е голямо число, защото премийния приход на компанията ми за предходната 2022 година е 6 200 000 лв. Като абсолютна сума обаче цифрата е доста внушителна. Тя е над 250 000 лв. И тук говоря само за бизнеса в моето диамантено дружество. Уни Стейт Брокер членува и в още 2 BNI дружества.
Малко хора знаят за мен, че… Въпреки, че съм роден в София, аз се чувствам най-добре когато съм близо до морето.
Мисъл, която ме вдъхновява: Проблеми не съществуват, има само възможности….
Моята следваща голяма цел: Да запознаем настоящите и бъдещите клиенти на Уни Стейт Брокер с пълната гама от животозастрахователни продукти. От края на миналата година в компанията ми има отдел животозастраховане и негов директор е г-н Георги Мишев. Излишно е да казвам, че плановете ни за развитие и растеж са изключително амбициозни.
Author

Напиши коментар