Малко са хората, сбъднали детската си мечта. С това може да се похвали Явор Въртинков, президент на BNI Индустрия, който като дете мечтае да бъде професионален автомобилен състезател.

Днес той „дава газ“ – не по рали пистите, а в домове и административни сгради. Високите скорости са му присъщи – не в болид от Формула 1, а в темпа на растеж на бизнеса.

Като собственик на 1 ГАЗ ЕООД, компания, лидер в областта на ОВК и газовите инсталации, Явор помага на своите клиенти да живеят по-икономично и комфортно. 34% по-нисък разход на електроенергия чрез реновиране на източниците на отопление е един от впечатляващите резултати, които 1 ГАЗ ЕООД реализира по проект за административна сграда в гр. София.
Още за Явор, научете тук:

Име: Явор Въртинков
Бизнес област: ОВК и Газови инсталации
Компания и позиция: 1 ГАЗ ЕООД – Собственик
Години в бизнеса: 16
Години в BNI: 2
Ако имам 10 секунди да впечатля идеалния си клиент, представянето на бизнеса ми би звучало така: Висококачествени отоплителни и газови инсталации, който носят икономия и комфорт. Вие сте доволни и ни препоръчвате на други хора.
Мисъл, която ме вдъхновява: Който не напредва всеки ден, всеки ден изостава.
Моят идеален клиент е…: Строителна компания, инвеститори в имоти, архитекти, проектанти, дизайнери, фасилити мениджъри и др.
В момента търся горещи препоръки за… Цялостно изграждане на ОВК, ВИК и газови инсталациите на Офиси, Къщи, жилищни кооперации и др.
Най-ценната препоръка, която съм получавал/а: Изграждане на инсталациите ОВК и ВИК на две къщи.
Бизнес проект/постижение, с което се гордея най-много: Реновиране на източниците на отопление в административна сграда в гр. София.
Подменихме електрическите им котли и преработихме отоплителната инсталация и подменихме бойлерите за топла вода. Крайният резултат беше намаляване на сметките за електроенергия с 34%!
Ползите, които бизнесът ми получава от участието в BNI, са: Партньорства и контакти.
Моята любима положителна BNI история: Препоръка от Александра Карпузова от The Fever Lab към 1 ГАЗ за климатизация (вентилация) на Майчин дом. От там следва препоръка от 1 ГАЗ към ТАРА Системс, Радослав Жечев, BNI Приста, за доставка на оборудване, проектиране на инсталацията и помощ при монтажа. В крайна сметка проектът е реализиран, всичко работи и сме отчели благодарност за сключените сделки.
Най-ценният урок, който съм получавал/а в бизнеса: Работи с факти, а не с мненията на хората!
Малко хора знаят за мен, че… Исках да съм професионален автомобилен състезател.
Моята следваща голяма цел: Собствена база на 1 ГАЗ.
Author

Напиши коментар