Книгата на Робин Шарма „Клуб 5 сутринта“ се основава на идеята, че ефективната рутина в ранните часове на деня води до повишаване на продуктивността и високи резултати. Деси Петева, собственик на кетъринг компанията Food Arena и президент на BNI Растеж Пловдив, е част от клуба на успешните ранобудни лидери и поредното доказателство на тази теория.
Деси споделя, че благодарение на препоръка в общността на BNI печели един от най-ценните си клиенти – футболния клуб „Ботев Пловдив“. Ползите от участието ѝ в BNI България достигат отвъд бизнес отношенията, когато безрезервната подкрепа на колегите ѝ помага да реши личен здравословен проблем.
Повече за вдъхновяващата Деси, четете в блиц интервюто:

Име: Деси Петева
Бизнес област: Кетъринг
Компания и позиция: Фууд Арена ЕООД, основател и управител
Години в бизнеса: 5
Години в BNI: 2,5
Ползите, които създавам, са…: Индивидуално отношение към клиентите ни, иновативни решения и отговорност.
Ако имам 10 секунди да впечатля идеалния си клиент, представянето на бизнеса ми би звучало така: Искате ли да присъствате на запомнящо се събитие и да опитате разнообразие от кулинарни изкушения? Ако отговорът е положителен, ви трябва само едно обаждане.
Моят идеален клиент е…: Агенция за събития.
Бизнес проект/постижение, с което се гордея най-много: Създаването на сплотен екип, с който преодоляваме препятствия и се учим заедно.
Ползите, които бизнесът ми получава от участието в BNI, са: Създаване на контакти и повече видимост на бизнеса.
….% от бизнеса ми идват от препоръки в общността на BNI. 80%
Моята любима положителна BNI история: Имах лична и по-скоро здравословна дилема, трябвашe да взема решение бързо. Двама бизнес лидери от дружеството не само ми помогнаха да взема правилното решение, но и ме подкрепиха във всяка следваща стъпка. Благодаря им за всичко! Историята е лична, но е показателна как се изграждат дългосрочни отношения и каква атмосфера създава BNI.
Най-ценната препоръка, която съм получавал/а: Препоръка за кетъринг обслужване на най-стария футболен клуб в България – Ботев Пловдив. Препоръката беше от Васил Киризиев, 4К Студио.
Най-ценният урок, който съм получавал/а в бизнеса: Даващият винаги печели рано или късно.
Малко хора знаят за мен, че… Ставам в 5,00 сутрин.
Мисъл, която ме вдъхновява: „Ако действията ти вдъхновяват другите да мечтаят повече, да учат повече, да правят повече и да бъдат повече, ти си лидер.“ Джон Куинси Адамс
Моята следваща голяма цел: Да пренесем услугите и продуктите на Фууд Арена извън пределите на България.
Author

Напиши коментар