Ако в една мелодия ритмичното отмерване на барабаните бива нарушено, хармонията се превръща в какофония. За щастие, BNI Лидер имат начело на екипа си най-добрия барабанист сред бизнес лидерите, който с верен такт умело води дружеството през настоящия мандат.

Симеон Христов е мениджър и партньор в Greentech – компания, която се грижи за цялостното здраве и благополучие на клиентите си чрез иновативни и ефективни решения за постигане на оптимално качество на водата и въздуха.

BNI го среща с много ценни за него хора – приятели и бизнес партньори. Контактите с успешни хора от бизнеса разкриват пред Симеон нови възможности, ценни идеи и го вдъхновяват да се стреми към все по-високи успехи.

Повече за Симеон, четете в блиц-интервюто:

Име: Симеон Христов
Бизнес област: Пречистватели за въздух и вода
Компания и позиция: Greentech и KANGEN – мениджър партньор
Години в бизнеса: 5
Години в BNI: 2
Ползите, които създавам, са…: Помагам на хората да живеят по-пълноценно и здравословно.
Моят идеален клиент е…: Хора, които разбират важността на качеството на въздуха, който дишат и водата, която пият. Които разбират колко са важни за цялостното им здраве и благополучие. Те са готови да инвестират в иновативни и ефективни решения, които могат да им помогнат да постигнат оптимално качество на водата и въздуха в затворени помещения, и тяхното здраве и това на семейството им е приоритет. Хора, които страдат от алергии, астма или други респираторни заболявания, както и рефлукс, киселини.
Моята любима положителна BNI история: За това време се запознах с много хора, кой от кой по интересни. Има един господин, който винаги ме вдъхновява и всичко го познавате, а имено Христо Ишков! Този човек има огромно сърце и е готов да помогне винаги! Той е чисто вдъхновение за всеки и дава много стойност.
Най-ценната препоръка, която съм получавал/а: Най-ценни са всички препоръки, довели до дългосрочни партньорства и контакти.
Най-ценният урок, който съм получавал/а в бизнеса: Започни от ползата за пазара, а не от продукта.
Малко хора знаят за мен, че… Свиря на барабани.
Мисъл, която ме вдъхновява: „Ако не можеш да правиш велики неща, то прави малки неща всеки ден по велик начин.“
Моята следваща голяма цел: Стремим се да предоставяме иновативни и ефективни решения за подобряване на качеството на въздуха и водата в помещенията и да създаваме по-здравословна и по-комфортна жизнена среда за нашите клиенти. Освен това, нашата основна цел е да създадем репутация на надежден и доверен представител на цялостни решения за въздух и вода и да изградим дългосрочни отношения с клиентите си, основани на доверие и удовлетворение.
Ако имам 10 секунди да впечатля идеалния си клиент, представянето на бизнеса ми би звучало така: Създайте здравословен дом за вашите близки с нашите йонизатори за въздух и вода. Дишайте по-лесно и пийте чиста и здравословна вода за по-добро здраве и благополучие. Пробвайте напълно безплатно!
Ползите, които бизнесът ми получава от участието в BNI, са: Приятелства, бизнес партньорства и контакти, и много споделен опит.
В момента търся горещи препоръки за… Заведения и хора с алергии.
….% от бизнеса ми идват от препоръки в общността на BNI. 10
Author

Напиши коментар