Кои са рекордьорите в категориите най-много препоръки, поканени посетители и благодарности за сключени сделки? Представяме ви ТОП 3 нетуъркинг лидерите в BNI за месец февруари.

Най-голяма сума на благодарност по препоръка: 89 318 лв.: Александра Карпузова, The Fever Lab, BNI Индустрия

Александра Карпузова се занимава с интериорен дизайн вече 7 години, като по-голямата част от кариерата си прекарва в Англия, където работи за големи компании в интериорния бранш. От 3 години практикува професията си в България. Избира да се занимава с интериорен дизайн, тъй като от ранна възраст я привлича изкуството.

Алекс е главен герой в редица истории на успеха и двукратен шампион за месеца в BNI общността в категорията за най-много благодарности. Повече за нея четете тук и тук.

Най-много дадени препоръки – 35: Ивайло Гаджемов, Охрана на труда, BNI Лидер

Ивайло Гаджемов се присъединява към екипа на BNI Лидер през октомври 2018 г. От самото си присъединяване той използва активно всички елементи на BNI системата и не случайно поставя своеобразен рекорд, превръщайки се в седемкратен носител на отличието за най-много дадени препоръки за месеца. Повече за бизнеса на Ивайло и добрите практики, които той споделя, прочетете ТУК.

Най-много поканени посетители – 7: Таня Кляшева, Картения ЕООД, BNI Индустрия

Таня Кляшева е собственик на фирма за счетоводни и данъчни консултации Картения ЕООД и един от основателите на BNI Индустрия. Заемала е ролите на ментор и вицепрезидент по качеството, а в предстоящия мандат ще поеме отговорностите на бизнес координатор.

В клиентското портфолио на Картения ЕООД попадат фирми от различни сфери на икономиката, както от страната, така и от чужбина. Компанията предлага коректно и актуализирано счетоводство и достъп до ценна информация за вземане на икономически и финансови решения с положителен ефект върху бизнеса. Екипът е съставен от ангажирани специалисти, споделящи ценностите, заложени в основата на компанията като почтеност, прозрачност и професионализъм.

Author

Напиши коментар