Месеците от октомври 2022 г. до края на март бяха изпълнени с постижения, а новите лидерски екипи поеха щафетата с добро наследство от своите предшественици и със силна мотивация да създават ползи за колегите си.

Сред впечатляващите постижения за изминалия мандат са:

  • Към позитивната и динамична бизнес общност на BNI България се присъединиха 64 нови бизнес лидери, 7 от които в BNI Успех и по 6 в BNI Доверие и BNI Лидер.
  • Генерираният бизнес по препоръки за периода е в размер на близо 12 500 000 лв., с 24% повече от същия период миналата година.
  • Най-значима е сумата на сделките по препоръки на бизнес лидерите от BNI Капитал (над 2 000 000 лв.), които се отличават и с най-високо присъствие (98.95%).
  • Само по време на проведените 7 големи бизнес дни бизнес лидерите обмениха контакти със 175 посетители.

Поздравления, бизнес лидери!

Философията Даващите печелят обуслявя началото на новия мандат.  77% от анкетираните бизнес лидери, членове на новите Лидерски екипи, посочват като основен мотив за поемане на роля желанието си да помагат на своите колеги и на дружеството си.

Вярваме, че с постоянство, фокус и екипна игра, те ще умножат наследените успехи и  6 месеца по-късно ще имаме много нови поводи за празнуване!

Попътен вятър!

Author

Напиши коментар