„Един от най-предизвикателните ни проекти досега“ – така определя Надежда Владова, управител на Владови стил ООД и член на BNI Диамант, изпълнението на луксозен апартамент, което координират и завършват успешно, доверявайки се на екип от подизпълнители от мрежата на BNI. Самата препоръка Владови стил получава през BNI – източник, от който фирмата генерира 60% от приходите си. Сделката носи ползи на стойност хиляди левове за 5 компании от BNI общността.

Владови стил е семейна фирма, специализираща във вътрешни довършителни дейности, управлявана от Надежда и Николай Владови. Надежда отговаря за комуникацията с клиентите, докато Николай прилага 16-годишния си опит в сферата в координацията на техническата част на дейностите. Те попадат на BNI среща по покана на Костадин Влахов (Естетико Дизайн ЕООД, BNI Multinacional), с които имат дългогодишни партньорски отношения, и бързо решават да се присъединят към екипа на BNI Диамант.

„Най-голямата полза, която бизнесът може да извлече от участието в BNI, е ежеседмичния нетуъркинг и срещите с отговорни професионалисти. В организацията участват само утвърдени бизнеси, отговарящи на високи стандарти за качество, преминали през проверка на препоръки и дошли по покана на настоящи членове. Това създава среда на доверие и съкращава дългия път на проби и грешки в работата с партньори“, споделя Надежда.

Именно това е причината Владови стил да се обърнат към подизпълнители от мрежата на BNI, когато получават препоръка за управление на един от най-мащабните проекти, по които са работили. Препоръката идва от Естетико дизайн, на които е възложено изпълнението на интериора на луксозно жилище с площ от 120 кв. м. и открита тераса от 100 кв. м. в един от предпочитаните квартали на София.

Естетико участва с доставка на плочки, настилки, санитария, парна баня, хидромасажни дюзи, цялостно обзавеждане в баните – плотове, аксесоари, както и изработката на мебелите. Трима специалисти в своите сфери допринасят за професионалния и завършен вид на дома. Явор Въртинков (1 ГАЗ, BNI Индустрия) доставя и извършва монтаж на стенни панели за смарт управление, конвектори, термостати, подово отопление и бойлери. Димитър Милушев (Sunny Gardens, BNI Капитал) добавя растения и придава на пространствата естествен уют и усещане за близост с природата. След завършване на ремонтните дейности, Петър Изатовски (House Cleaning Services, BNI Успех) извършва цялостно почистване на апартамента.

Изпълнението на целия проект отнема повече от година. Извършват се доставки на специални материали от чужбина, а изработката на интериора е изцяло по индивидуален дизайнерски проект.

„Най-голямото предизвикателство в един ремонт е, че организацията му отнема много време и енергия за координация – тук можем да сме полезни ние. Нашата сила в е правилното разпределение на работата и организирането на процесите. Упражняваме постоянен контрол и така минимизираме грешките, които могат да бъдат допуснати“, казва още Надежда.

Цялата координация между отделните подизпълнители е поверена на Владови стил, които успешно се справят със съдействието на партньорите си от мрежата на BNI.

„За първи път работихме с тези фирми, но без колебание се обърнахме към тях, защото самият факт, че са членове на организацията, ни даваше увереност за тяхната експертиза. Сега, когато проектът е завършен, мога да потвърдя, че колегите се справиха отлично с възложените задачи и с лекота бихме ги препоръчвали и ползвали услугите им отново.“

Ползите за Владови стил от тази сделка възлизат на около 150 000 лв. 

„В нашата сфера ситуацията е много динамична. Усеща се осезаем недостиг на качествени и отговорни кадри, което е причина препоръките към нас да са винаги горещи. Почти 100% от тях се реализират в бизнес. Много често клиентите са склонни да ни изчакат дори няколко месеца, за да можем да поемем проекта по тяхното жилище. Мога да кажа, че след присъединяването ни към BNI бизнесът по препоръки се увеличи и към момента представлява около 60% от общия ни бизнес.“

В момента Владови стил търсят препоръки за заети хора, които да им се доверят за изпълнението и координацията на цялостен проект по обновяване на жилището си.

Author

Напиши коментар