BNI Event

Димитър Димитров 

Posted on 21/11/2022

Димитър Димитров 

Док. хонорис кауза на Технически Университет – Варна, инж. Димитър Димитров е предприемач и създател  на редица от фирми:

Национална верига за лаптопи и компютри Ardes.bg – най-големия специализиран ритейл търговец на ИТ техника в България с над 150 служителя, 6 магазина в България и оборот от над 60 млн. за 2022г.

Шопикс България – специализирана в проучвания на качество на обслужване чрез „Тайни клиенти“, работеща с над 8000 тайни клиенти в България.

ЛД Сервиз ЕООД – специализирана в сервиз на компютърна техника със сервизи в София и Варна.

ЛД Дивелопмънт ЕООД – специализирана в инвестиции в недвижими имоти.

Един от инициаторите за създаване на движението “ Сподели и вдъхови“

През 1996г. като студент създава Ардес Информационни Технологии с основна дейност продажба и сервиз на компютърни системи.

Интернет сайта на фирмата ardes.bg стартира през 1999г., като един от първите специализирани интернет сайтове за компютри в България. В момента www.ardes.bg има над 300 000 посещения на месец и е в топ 3 на сайтовете специализирани за продажба на ИТ техника в България.

„Стремя да бъда по-добър човек, да помагам на моята общност и да давам пример на хората около мен. Вярвам, че ако всеки се стреми да бъде  добър професионалист в работата си, добър човек в живота и мисли как да бъде полезен на хората около себе си, България ще стане едно много по-добро място за живеене.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *