BNI Event

Паскал Дъфи

Posted on 21/11/2022

Паскал Дъфи

Паскал Дъфи е собственик и основател на агенция за недвижими имоти First Estates. Той е наполовина французин, наполовина ирландец и ако се съди по перфектния му български – дълбоко свързан и с България: чрез съпругата си, чрез успешния си бизнес и разнообразието от вързки. 

През 2004 година идва в България и първоначално живее във Варна, през март 2013 година се премества в столицата, където на 17 март 2014 г. основава First Estates. 

Повече от 8 години компанията предоставя на клиентите си висококачествени имоти и изключителен професионализъм. Екипът се състои от многонационални експерти с висока квалификация и умения в сферата на недвижимите имоти. Освен представители от София, колективът ни се допълва и от професионални консултанти от Ирландия, Франция, Белгия и САЩ.  Бизнесът се фокусира основно върху иновациите, представянето на сигурни услуги и изграждането на лични взаимоотношения с клиентите.

Обича да пътува из България и е във възторг от природните красоти, разнообразието и малките селца, където времето сякаш е спряло. За него българите са щастливи хора, защото имат на територията си великолепно съчетание на море и величествени планини.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *