Периодът е отпускарски, но  бизнес лидерите на BNI не се отпускат. Доказват го блестящите резултати на нашите трима ТОП нетуъркинг лидери за месец юли.

Най-голяма стойност на сключени сделки по нейна препоръка: Илиaна Попгаврилова, строителна компания Сити Евро, BNI Партньори – 122 099 лв.

Илиана е истински рекордьор по титли в категорията си, оглавявайки я за трети пореден месец. Днес тя споделя повече за един от актуалните проекти на компанията си CITYEURO – административна сграда в близост дo Mall Paradise в София.

„Ще прозвучи като клише, но е факт – всеки от изпълнените проекти ни е бил важен и се гордеем с него. Настоящия стартирахме през март, вече са готови двата подземни етажа и скоро ще започнем да работим „във височина“. Сградата ще се извисява на повече от 40 м, а общата РЗП е приблизително 15000 м2. На обекта се трудят над 50 човека от дружеството ни, които ежедневно „излизат“ от професионалната рутина. Точно в изпълнението на такива мащабни проекти екипът се развива, сработва и мотивира, трупа опит и заслужено самочувствие.

Както обикновено, и в този проект съм ангажирала максимално членовете от BNI Партньори (и не само), чиито бизнес има отношение към строителството. Амбицията ми е да „оползотворявам“ всяка възможност да си сътрудничим с BNI бизнес лидери, защото мога да им се доверя . Специално благодаря на г-жа Мария Благоева, която представлява БАЛКАН СТИЙЛ ИНЖЕНЕРИНГ ООД в BNI Успех, тъй като с преференциалните си офертни условия те се превърнаха в наш основен доставчик.“

Най-много поканени посетители: Николета Балджиева, Megaboard – широкоформатна реклама, BNI Успех – 10 посетителя

Николета Балджиева е управляващ директор в Megaboard България, част от най-голямата група компании в сферата на външната реклама. Фирмата ѝ е горд член на BNI Успех от 1.5 г., а самата тя е част от организацията от февруари т.г. Николета е отдаден на работата си професионалист, стремящ се към постоянно усъвършенстване. Вярва, че успехът идва при този, който никога не се предава.

„BNI даде възможност на всички бизнес лидери да сменят фокуса си, да продължат да разширяват мрежата си от контакти и да си помагат. Ключът за успеха се крие именно в поканата на посетители. Всеки посетител, който съм поканила до момента, е в контакт с наш бизнес лидер и същевременно е потенциален бизнес партньор. За да можем да помогнем и на други бизнес лидери да разширят мрежата си от контакти и да им дадем възможности за бизнес в това ново „нормално“ време, оказа се, най-лесно е да каним гости. Уверявам ви, тази формула работи: „Givers Gain“!“

Най-много дадени препоръки: Христина Кателиева, Dex Design, Мебелни салони La Casa и Colombini Casa, BNI Лидер– 21 препоръки

Христина Кателиева е горд член на BNI Лидер вече две години. Тя е съсобственик в мебелни салони  LA CASA и COLOMBINI CASA – италиански мебели и аксесоари за цялостно обзавеждане на дома, офиса, хотели и заведения. Базирани в гр. Варна, те оперират на европейския пазар повече от 20 години.

„Обичам да се обучавам, да се развивам, да контaктувам с хора и именно с това ме спечели BNI – една страхотна среда от професионалисти, с които си помагаме взаимно и се развиваме заедно. Толкова много и различни бизнеси, различни личности, но сплотени и обединени около общи цели – повече бизнес, личностно развитие, подобряване на комуникативните ни умения, увереност при представянето ни пред по-широка аудитория…. Плюсовете са неизброими. И най-важното – знаеш, че никога не си сам. Има на кого да разчиташ в труден момент, има от кого да се учиш.“

Author

Напиши коментар